Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fakinshit

Marketing

...about B L O G...

Stvarno je ovaj blog prava stvar. Ni sam nisam ni slutija da cu se evo odrzat pa vec skoro godinu dana na njemu. Koliko sam samo ''ovdje'' saznao informacija, raznih clanaka, zanimljivosti i svega ostaloga. Sigurno je da ima jos puno blogova koje nisam pogledao ali nadam se da ce i oni doci na red.
A inace vrlo rijetko ostavljam komentare na blogovima, vjerojatno zato sto je sve to skupa sporo(bar kod mene) pa mi se neda sve to cekat. Ali opcenito kad bi mogao napraviti nekakvu selekciju blogova, to bi zapravo ucino tako da bi podijelija blogove u dvije vrste: po meni jedna vrsta bi bili oni koji pisu o svom zivotu, osobnim stvarima, u biti kao jedan svoj dnevnik; a drugi bi bili ono koji pisu neka svoja razmisljanja o svemu u svijetu i okolici:)
E pa koga sam ja tu sve ''upoznao'': pa krenimo redom; jedna od prvih s kojom sam u nekakvom kontaktu ili vec kako bi to nazvao je mlada simpaticna dama Ljeto, zatim tu je jos jedna mlada(a sta cu sve su mlade, a kad sam i ja mlad...)ali isto toliko simpaticna dama Nina...ima ih jos ali eto sta cu ove su mi nekako najdraze, tj. najsimpaticnije...a postoje i drugi koji su me na neki nacin privukli da ih redovito citam: to su npr. Georg i meni posebno zanimljiv tek nedavno ''otkriven'' Rock Roll...a ima ih naravno jos...a ima i onih koji su prestali pisat a bio sam njihov redoviti citac...bas me zanima sta je s tim ljudima...
Uglavnom, sve u svemu BLOG je prava stvar...


Post je objavljen 24.03.2005. u 22:39 sati.