Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/seve

Marketing

Nobilo: sve bum vas tužil...

I tako Sevinoj priči nikad kraja. Uskoro se očekuje sudski epilog, ali ne samo u Hrvatskoj već i šire :)

ODVJETNIK pjevačice Severine Vučković, Anto Nobilo, u pomoć je pozvao svog američkog kolegu Russela Haymana, i to zbog tvrdnji hrvatskih medija da su Severinin film preuzele neke američke i japanske Internet stranice.

Kako piše Večernji list, američki odvjetnik Russel Hayman zainteresirao se za "slučaj Severina", i to nakon što se saznalo da se porno film sa Severinom distribuira putem nekih japanskih i američkih Internet stranica.

"Kolega Hayman se zainteresirao kada mu je objašnjeno što Severina znači u Hrvatskoj. Internet definitivno nije stvar koja ostaje unutar hrvatskih granica, pa se ni posljedice ne mogu promatrati samo u nacionalnim hrvatskim okvirima." - izjavio je za Večernji list Anto Nobilo.

"Nakon što smo podnijeli kaznene prijave protiv hrvatskih državljana, urednika portala index.hr i vlasnika portala voajeri.385, namjeravamo tužiti inozemne vlasnike i urednike sajtova koji distribucijom filma krše i Severinina autorska prava na film i njezina prava na privatnost." - dodao je Nobilo...

Index

Post je objavljen 14.06.2004. u 07:21 sati.