Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nenya

Marketing

Creepy neighborhood

Sjedim i učim za stolom u svojoj sobi, podignem pogled i vidim ju kako me promatra. Sjedila je na terasi svoje kuće (koja se nalazi točno preko puta moje), oko njenih nogu motala se neka šarena mačka koju ranije nikada nisam vidjela, zapravo niti nju nisam nikada prije vidjela.
Moji novi susjedi doselili su se negdje prije 4 mjeseca, a ja još uvijek ne znam tko su oni, ili koliko ih zapravo ima, ma ja nemam pojma tko tamo preko ceste uopće živi jer se stalno iz te kuće pojavljuju neke nove face. Trebala bih se ugledati na jedan američki običaj, napravit neku štrucu, pitu, štrudlu il nekaj već, preć cestu i pokucat im na vrata da se upoznamo. Pošto bi to bilo, barem tu kod mene, malo neobično, moram se osloniti na ono što vidim. A to što vidim je creepy.

Podsjećaju me na onaj film u kojem su susjedi imali zakopane mrtvace u dvorištu. Zašto? Uzmite u obzir da moj prozor gleda na cestu, na njihovu kuću, da sam ja kada sam doma stalno u svojoj sobi il učim za stolom il sam na kompu il neš čitam, a pogled mi pravocrtnom linijom pada na njihovu kuću. Tako da vidim razne zabrinjavajuće stvari. Iz njihove kuće stalno netko odlazi, stalno netko dolazi (mislim da preko puta zapravo živi nekakva sekta, koja se bavi crnom magijom i ima orgije, ili su možda oni neki demoni-šejpšifteri il vanzemaljci), razni auti se napeljavaju u njihovo dvorište u svako doba dana, a da ne govorim da znaju usred noći nekamo ići sa autima (odvoze leševe, duboko smrznute u hladnjači marke Gorenje, zapakirane u pvc crne vreće, na kojima su oznake glave, but, nogice za hladetinu…). Tu su i kamioni, jedan veliki crveni i jedan bijeli (koji evo upravo stoji u njihovom dvorištu), oni pak stalno nešto navažaju, čak ih znam vidjeti kasno u noć, mislim si pa nakon 4 mjeseca valjda su već sav namještaj dofurali (možda provode nekakve eksperimente na ljudima, pa stalno dobivaju nove aparate za mučenje, il ak su mali zeleni možda im dovoze prijenosne dijelove za svemirski brod koje su kupili ispod pulta u Bauhausu). Ne znam, ali čudno je to. Da i ne govorim da kada dolazim doma izvana njihova svjetla su još upaljena, znala su biti i do 5 ujutro (tijekom jednog eksperimenta na ljudskom mozgu taj isti je eksplodirao pa su morali čistiti ostatke po zidovima do jutra).

Izvještaj agentice Nenye 007, top sekret obavještajna služba Špišić Bukovice

Recomended ekšn: nastaviti underkuver operejšn dok se sa sigurnošću ne utvrdi species susjeda, njihove intenšns, i da li su hazard za global sekjuriti



Post je objavljen 24.03.2005. u 08:40 sati.