Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sisa

Marketing

pisma iz Nigerije

08.07.

draga i nenadjebiva

danas smo šetali ja i moja četveronožna prijateljica Hilmengarda i razgovarali o tebi. Ona te isto voli kao i ja, iako je vidla samo tvoju sliku i ponekad pomislim da pušta suzu što te ne poznaje. Nemoj misliti da imamo ikakve odnose jer ovdje ima i žena, no ja ih ne volim kao što volim tebe.
Znaš li onog tvojeg ginekologa doktora Jozu. Bilo bi dobro da odeš do njega i da ga pozdraviš jer će mi trebati kad se vratim. Teško mi je sjediti jer me ojeo vuk. Zato ga dobro pozdravi jer ovdje nema kondoma, a domorotkinje imaju bujno izbačene stražnjice. No ni jedna nije kao tvoja. Kad ti pereš veš na našem idiličnom potoku iza kuće, u kojem nizvodno nema riba, ja obnevidim kad ti vidim onako istureno dupe i odma uzimam zalet i jurišam na tu tvoju vjetrenjaču kao Don Quijote.
Pitaj Jozu da li ima kakvih pomada za male crne prištiće na mojem Miloradu. Pojavili su se neki dan i ljudi mi kažu da je to od lokalnih kurvi, mada ja u to ne vjerujem jer te najviše na svijetu volim.
To je sve što ti htjedoh kazati. Ne zaboravi da je idući mjesec glasanje i da staviš križić na Neoparlamentarnu stranku jednakih, jer samo se oni zalažu za obojene, a tko zna kakav ću se ja vratiti.
voli te tvoj daleki zeko

Post je objavljen 14.06.2004. u 07:20 sati.