Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/anamarija

Marketing

Vratila sam se...

iako vjerojatno niste ni skužili da me nema...to su čari ovih tehničkih čuda današnjice. Stari monitor krknuo, pa vas sad čitam i gledam peko nekog novog, tankog i navodno puno kvalitetnijeg za oči i ostale buljeće organe (mislim i na jezik koji mi nekad ispadne čitajući neke blogove).
Malo mi je bilo prazno (naročito stol bez monitora-ha-ha), ali nije loše povremeno se malo otkačiti od nekih stvari. Bila sam neobavještena o razmišljanjima blogera koje čitam, ali sam se malo okrenula sebi i shvatila da koliko mi zadovoljstva i veselja pričinja pisanje mojih i čitanje tuđih blogova, toliko me na neki način čini ovisnom o nekom vidu komunikacije koja nije uvijek najpozitivnija, počne čeprkati, sitničariti, pametovati, izdvajati se komentiranjem tuđih ponašanja....i da ne duljim dalje. Možda je samo vrijeme za neki novi oblik pisanja, zapravo bih htjela zabilježiti ono što mi je sada u glavi i što se događa s nama, s djevojčicom, kako napreduje. Da ne padne u zaborav. A onda me zaskoči neka tema i krenem ju komentirati, pa uspoređivati s drugima i tako, sve ljudski i sve O.K. Ali nisam sigurna koliko me to rasterećuje...sigurno na jedan način. Razmjena mišljenja je jako dobra stvar, barem meni. I trudim se biti otvorena. Eto, samo ponekad je dobro malo i zatvoriti se (meni, naravno). U svakom slučaju je dobro da nisam pala u ovisničku krizu spoznajom da ću zbog tehničkih problema biti odsječena neko vrijeme od svih s kojima komuniciram preko kompa.
I da ne dužim, najvažnije novosti su daje djevojčica otkrila jaje i jagode, zabunom i čokoladnog zeku namjenjenog klinčadiji u domaji, tobogan i park kao omiljeno mjesto njezinog svijeta. A ja sam još samo dva dana na dijeti, skinula sam kile i dosta trbuha (iako ima još-ne znam od čega), osjećam se lakše i izgladnjelo, pomalo namčorasto (valjda od nedostatka čokolade). A zubi se polako navikavaju na žembelezo u njima, pa se još jednom potvrđuje da nije bez veze taj fenomen navike koji me fascinira čitavog života.
Možda o tome napišem koji post...toliko za sada. Pozdrav svima

Post je objavljen 23.03.2005. u 22:58 sati.