Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sickofitall

Marketing

Neka svi vide tko si!

Okupili smo se u velikom broju sinoć u Rockatanskom. Grad pust, a ovdje krkljanac. Naime, Vito je organizirao tematsku večer, osmišljenu kao svojevrstan after St. Patrick's party, tako da je sve ponovno bilo u znaku Iraca. O'Butch, kako je Vito napisao na plakatu, je puštao isključivo irske autore, a gazda je prodavao Guinness pivo po 10 kn! Super povoljna cijena Guinnessa je donijela rezultata jer je velika većina posjetitelja uistinu i pila irsko crno pivo.
Darko je napravio incident u današnjim novinama, tako da je bio na tapetu. Uz jednu recenziju što sam pisao, stavio je moju sliku koja se meni nimalo ne dopada, tako da sam ga ja dok je lomio novine pokušao natjerati da je promijeni. Iziritiran mojim zahtjevima, i komentarima poput - Taman sam se bio probudio kada me je Krešo slikao ispred Paladiuma, pa izgledam grozno; daj je zamijeni ili slikat će me Ivo ponovno i slično - on je lijepo meni pičnio crni povez preko očiju. Ok, zafrkava se, pa nek mu bude, pomislih u sebi, kad ono sutra ujutro otvaram novine, a preko očiju povez!? Dođem navečer u redakciju, otvaram vrata prepune sobe Exitovaca, a Anđelko viče iznutra - Nemožeš ući! Ti si u dosluhu sa grafičarima! Upitnik na mom licu je vjerojatno bio evidentan kada sam ulazio u Majinu kancelariju, a ona je komentirala kako je Darko izveo super bazu i kako je Anđelko šizio jutros kada je vidio.
Na kraju smo se, međutim, svi sastali u Rockya, a nevini Darko se samo cerekao dok su nam grlom klizile boce Guinnessa. - Znam ja zašto je Darko stavio Vici blinfold preko očiju?! - značajno je izjavio Suri najednom. - Zato da se nebi vidjeli novi okviri naočala koje je prošli tjedan kupio - smješkajući su, odgovorio je odmah Suri na svoje postavljeno pitanje. Ide te Suri, ide, mora se priznati. Svaka čast! A, ti Darko, ako si mislio da ću ti staviti crnilo preko očiju grdno si se prevario. Neka svi vide tko si!


Post je objavljen 23.03.2005. u 21:00 sati.