Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/noidentity

Marketing

tražim iskusnog savjetodavca

Hoće li netko taj posao. Koliko vidim oko sebe sve je prepuno onih koji su tako dobri u davanju savjeta, koji znaju bar nekoliko osoba koji su postupili protivno tom savjetu i umrli u najgorim mukama.

Evo da neumerm u najgorim mukama ima netko savjet kako da nebudem ovako tmuran? Pa vidi mi blog, jebote sve neke sumorne teme, sve neki bedovi, ko će to čitat. Nisam balašević pa da znam to sročiti tako da te tako rastužim da uživaš dok plačeš i dok te boli. Možda ipak da prijeđem na svjetlije teme, samo hmmm fikcija mi neide baš najbolje. Science fiction da, ali i on bi bio tmuran. No ajde to se prodaje dobro.

Pomislio sam da će mi proljeće pomoći, da će mi to malo razvedriti misli ali nije. No nije proljeće krivo, naprosto ono što sam mislio da će se početi dešavati dolaskom proljeća nije ostvareno. Bio sam preoptimističan i ljudi su me kao i do sada razočarali. Ali dobro uz ovakvo mračno gledanje i doživljavanje svijeta i nije tako teško biti optimističan. Pitam se da li službe koje se igraju skrivača čitaju moj blog. Da nebi ja slučajno popizdio ko onaj klinjo u oh tako divnoj Americi koji je eto igrao Doom u svojoj školi. Samo se pitam koji je to nastavak Doom-a bio, možda Doom 23, 51, 113? Imao je kolko sam čuo 9 vrsta oružja ili sam krivo čuo no pitam se da li će i u ostalim verzijama ostati limit na 9 oružja po igraču. ŠBBKBB da je imao BFG (Big Fuckin' Gun)? Možda me čitaju, vidjeli zbediran blog/tip, možda i on popizdi pa počne da se igra Doom-a po danu. No sumnjam da ću to ikada napraviti jer meni je poanta što manje biti čovjek.

Post je objavljen 23.03.2005. u 01:21 sati.