Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ljubavibrak

Marketing

Toothing seks

Čuli ste za «toothing»?
Ne, ne, nije riječ o izbijanju prvih mliječnih zubića ili onih trajnije varijante.
Toothing je nova vrsta seksa.
Čitam ja , o tome, u «jutarnjem» i dvim se ljudskoj kreativnosti, ali i žao mi je zbog opće ljudske usamljenosti.
Idemo redom..
Ukoliko vaš mobilni telefon posjeduje «blue tooth» tehnologiju tada ste adekvatno ekipirani za tu novotariju.
Osoba A- željna seksa «odmah i sad» pošalje, blue tooth-om, poruku «toothing». Osoba B, koja može primiti takvu poruku, čiji je mobilni opremljem «plavim zubićem» i kuži u čem' je stvar, i također joj je «nadošlo» da se, malo, «poigra», odgovara sa «Da».
Slijedeći korak je dogovor i –AKCIJA!
Sve se odvija jako brzo. Nema dubljeg poznanstva..Hm...Pada mi na pamet da se, ipak, nešto odvija duboko, ali to, sigurno, nije poznanstvo ;)...Nema emocionalne veze...Nema ničega...Samo čistog seksa.
Ja razlikujem seks od vođenja ljubavi. Poseksat se možeš s, manje-više, svakim tko te privuče, čiji feromoni ti zamirišu, a ljubav voditi možeš samo sa osobom do koje ti je, istinski stalo. Koju voliš.
I muškarci i žene više uživaju dok vode ljubav. To ih čini duže vremena zadovoljnima. Orgazmi se percipiraju kao kvalitetniji, bolji.
Seks je kratkotrajno zadovoljstvo. Nakon seksa s neznancem, obično, nastupi praznina i želja da se što prije napusti mjesto «emocionalnog zločina». Nema se volje za nekim razgovorom, maženjem, nježnostima, samo-otići, otići, zaboraviti...Ili otići zadovoljan/na što ti se «posrećilo» i to je to.
Rekla bih je da je sreća, odnosno zadovoljstvo koje tada doživiš nespokojno zadovoljstvo, nemirna sreća. Istinsku sreću, miran spokoj, pravu satisfakciju doživiš nakon vođenja ljubavi.
I zbog toga mi je žao što, neki ljudi, trebaju toothing. Što biraju toothing u strahu od....Čega? U potrazi za...Čime?
Na oba pitanja odgovor je ista imenica, u drugačijem padežu :)
Pogađate?
Ljubav (...ljubavi....ljubavlju)!!!



Post je objavljen 15.06.2004. u 10:11 sati.