Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/uskoplje

Marketing

Uskopaljska večer u Zagrebu

Zagreb noću Po uzoru na slične večeri koje već godinama organiziraju nama susjedni gradovi s većim iseljeništvom i duljom tradicijom (Livno, Tomislavgrad, Kupres i dr.), i Uskopljani koji žive u Zagrebu organiziraju 16. travnja ove godine svoju prvu uskopaljsku večer i to – da ama baš sve bude kao kod naprijed spomenutih gradova – u dvorani Globus na Zagrebačkom velesajmu. Informacije kojima raspolažemo govore da su zagrebački Uskopljani – a takvih je prema neslužbenim podatcima u samoj metropoli i zagrebačkoj županiji preko 2,5 tisuće – ozbiljno pristupili organizaciji ove večeri. Organizirano je nekoliko Odbora koji bi, kako je zamišljeno, trebali pokriti sve segmente organizacije Večeri: od marketinga do osiguranja i sponzorstava, te na taj način stvoriti sve preduvjete za ugodno druženje svih gostiju, među kojima će, kako je najavljeno, biti i nekoliko istaknutih osoba iz javnog života Republike Hrvatske.
Za nadati se je da će ova, prva uskopaljska večer u Zagrebu, osim pukog druženja, iznjedriti i neke vrijedne inicijative, rezultati kojih će biti vidljivi i u Uskoplju. U tome, uostalom, i jest smisao ovakvih okupljanja, pa i ovoga, uskopaljskog, kojemu želimo da upravo u tom smislu, u svom doprinosu boljitku Uskoplja, doživi svoj puni uspjeh.

Uz rub...

Zaštitni znak uskopaljske studentske udruge O ovoj večeri raspravlja se i na, iz dana u dan sve kvalitetnijem, forumu UHSU-a. Studenti, međutim, imaju primjedbe na cijenu karte koja je, navodno, 200 kn. Kako su studenti populacija koja je "vječito švorc" i kako na mnoge stvari, od prehrane do prijevoza, imaju popust, prijedlog je organizatorima da im i oni "popuste", te da za njih formiraju novu, nižu cijenu ulaznica.


Post je objavljen 23.03.2005. u 08:00 sati.