Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slogauskoplje

Marketing

Počelo je

Konačno, nakon prolongiranja početka natjecanja od dva tjedna, u subotu 19. i nedjelju 20. ožujka počelo je natjecanje u okviru Druge lige Federacije BiH, skupina Jug. Zbog snijega i leda na terenima u Konjicu i Uskoplju ipak su odgođene utakmice FK "Igman" – HNK "Tomislav" i HNK "Sloga" – NK "Vir". Zbog zaštite regularnosti natjecanja Povjerenik za natjecanje je utakmicu FK "Igman" – HNK "Tomislav" odgodio za utorak, 22. ožujka, a utakmicu HNK "Sloga" – NK "Vir" za srijedu, 23. ožujka 2005. godine.
Već rezultati ovog prvog proljetnog kola nagovještavaju vruće proljeće na drugoligaškom jugu. Prvo kolo je već ponudilo derbi, koji su pred oko 700 gledatelja, u izuzetno napetoj atmosferi, odigrali glavni kandidati i financijski najmoćniji klubovi u Drugoj ligi Jug – HNK "Čapljina – NK "Troglav". Delegat na ovoj utakmici je bio Uskopljanin Borislav Posavac, što je još jedna potvrda njegovog dosadašnjeg uspješnog rada.

Rezultati prvog proljetnog kola :

Jablanica : FK "Turbina" – HNK "Stolac" 4:0
Mostar : NK "Branitelj – NK "Šujica" 3:1
Grude : HNK "Grude" – FK "Bjelopoljac" 1:1
Čapljina : HNK "Čapljina" – NK "Troglav" 3:1
Čeljevo : NK "Neretva" – NK "Međugorje" 3:1
Konjic : FK "Igman" – HNK "Tomislav" 1:1


Napokon se na gradskom stadionu "Košute" otopio snijeg i led te će sutra (srijeda 23. ožujka), igrači HNK "Sloge" po prvi put ove godine imati prigodu igrati na travi. Iako je teren još uvijek vlažan i bit će težak za igru igrači jedva čekaju da istrče na travnati teren. Iako su svjesni da nisu dovoljnu uigrani sigurni su da imaju dovoljno snage za ovu izuzetno važnu utakmicu. Svi očekuju dobar rezultat koji bi značio prekretnicu u nastojanjima !Sloge" da izbori opstanak.
Utakmica počinje u 14 sati.
Svi igračima i vodstvu HNK "Sloge" želimo puno sreće i sigurnu pobjedu.


Post je objavljen 22.03.2005. u 22:09 sati.