Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hrvaticausa

Marketing

Grand Canyon - ovo morate vidjeti

Proljetni praznici...kako ugodno zvuce te rijeci..
U petak bio zadnji dan nastave, a vec u subotu ujutro smo se spakirali, pokupili sve sto nam treba za par dana. I pravac - Grand Canyon, Arizona!
OVaj cijeli tjedan s nama ostaje i Jose, mali Spanjolac. Legenda od djeteta ;))
Put tamo je bio...ne sjecam se, spavala sam vecim dijelom puta - a i padala je kisa pa se nije sta imalo vidjeti. ALi zato smo svi uocili dinosaure pokraj puta. Ne, nisam luda, to je neka turisticka atrakcija, i eventualno te dinosauri (umjetni, jeld!) dovedu do arheoloskog muzeja. Zgodno, prakticno, totalka americko ;)
Sa drugom grupom frendova smo se nasli na vrh nekog brda, i onda jos i snijeg zapadao...
E sad, ako znate ista o Grand Canyonu, znate bar da je ogromaaaaaaaaaaaaaaaan!
kad smo mi stigli tamo - vidjeli smo samo veliku bijelu mrlju. Magla! Cijel cjelcati Grand Canyon je bio ispunjen maglom. Ne vidis prst pred nosom.
Jose je zakljucio da Grand Canyon ne postoji, samo ti kazu da je tu pa ti vjeruj (hehe, just kidding).
A sta sad radit s ostatkom dana - zaputili se u bar, i dok su roditelji papali, mi klinci otisli igrati biljar i air hockey. Uocili smo i IMAX pokraj hotela, i odlucili da cemo sutra ici pogledati film Grand Canyon (kad ga vec ne vidjesmo)
KAd su prvi traci sunca provirili kroz prozor slijedece jutro, to je znacilo samo jednu stvar - ipak nismo vozili 6 sati od New Mexica do Arizone ni za sta. Idemo vidjeti Grand Canyon - i ne samo to, spustit cemo se dolje dokle budemo mogli (do dna nema teorije da stignemo)....

(hm..izgleda da moram ovo nastaviti kasnije, stize ekipa po mene, adios!)



Post je objavljen 22.03.2005. u 18:44 sati.