Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blumorning

Marketing

Slušam Toše Preskija i radim prezentaciju za faking engleski (ispričavam se zbog izraza, ali stvarno sam nabrijana protiv ovakvih projekata). Sve bi to bilo OK da nije sve tako bazvezno osmišljeno. Moramo, ali MORAMO napraviti prezentaciju o temi po izboru. Uopće nisam puna entuzijazma što se tiče toga. Nikome se to ne da raditi i svima je to noćna mora. Uglavnom, treba ispričati nešto na temu ekonomije pred cijelom grupom na engleskom. Sve to treba biti savršeno organizirano i osmišljeno jer u protivnom nas čeka linč licemjerne profesorice. Pred cijelom grupom. Tipa, nema šanse da se dogodi krivo izgovorena riječ ili naglasak. Odmah možemo očekivati da će nas iskritizirat pred svima.
Toše spašava dan.

Bila sam vani u subotu. I bilo je genijalno. Još jedan dokaz da se bez kapi alkohola može zabaviti do ludila. Nisam smjela piti jer sam vozila. A baš na tom potezu na kojem sam vozila obično stoje dvije patrole. Ne bi bilo baš zgodno da se upuštam u avanture s njima. Ionako već kršim zakon time što sam sama u autu nakon 23 sata ( mene kači onaj zakon). Za to bi ih još i mogla šarmirati, a za nedopuštene promile teško.
Uglavnom, skupilo se pola razreda iz srednje. Neke nisam vidjela godinu dana, neke čak i više. Ne mogu vjerovati da su već prošle dvije godine... i da se toliko toga promijenilo.
Ipak, ima stvari koje su ostale iste. Neću sad o njim pisat jer bi post bio predug, a i ja bi vjerojatno ispala egocentrična, pa ću se suzdržati.

Ali dogodio se i jedan šok. Ne znam jel dobro ili loše. Naime moj najbolji prijatelj je postao TATA. Moram napomenuti da je od mene stariji mjesec i tri dana. Cura mu je bila trudna, a nije ni znala da je trudna. Imala je izvanmaterničnu trudnoću pa su ciklusi ipak postojali. Ono što je u cijeloj priči gotovo komično je to da je bila kod doktorice jer joj raste trbuh!!! I pazite sad ovo: dala joj je vitamine jer to je kao zato što malo jede (ko mali crnci u Africi). I nitko se nije sjetio poslati ju na rendgen. Mislim, meni je to stvarno nezamislivo.
Kaže meni frend: " Sjećaš se ti Blu, kako sam je bio neozbiljan kad smo izlazili iz srednje? E vidiš, sad sam četiri puta gori!!! A imam dijete! "
On je sretan. Ali čini mi se da ne razumije da je to DIJETE. On je sretan kad može dijete shvatiti kao igračku. I stvarno joj se veseli. Bez sumnje, Lara će imati genijalnog tatu. Ali vidim mu strah u očima. On studira, ona studira. U dva različita grada. Sve se dogodilo u jednom danu. Devet mjeseci i porod.
Možete li to zamisliti?
Danas imate dvadeset, naveći problem u životu je kako dati ispite, kamo ćete sljedeći vikend van... a već sutra imate nečiji život u rukama.
Lara je vjerojatno najveće iznenađenje u njihovim životima. Ljubavi joj sigurno neće nedostajati jer je željena. Nikada neće biti sama. Ali promijenila je mnoge živote.
Već je svojim rođenjem pokazala da je posebna žena. :))

Srećom, bake i djedovi su oduševljeni iznenađenjem. I pomoći će.
Samo ja ne mogu vjerovati da je moj dragi L. postao tata.

I tako, cijelu večer se pilo i nazdravljalo maloj Lari i njezinim roditeljima. Neki su to pošteno zalili. Cijeli je Samobor saznao što se slavi. I neka. Pa barem sad se imamo čemu veseliti.


Post je objavljen 22.03.2005. u 15:51 sati.