Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/velikibrat

Marketing

Ida

Evo iz Gogle Cache zadnji post koji nam je ostavila Ida:


četvrtak, 10.03.2005.

Za sve Vas...

...koji ste me ovdje posjećivali, čitali, zavoljeli...
...koji još i danas ponekad kliknete na moj link...


Nakon priče o tome zašto voli poeziju i kako je objavljeni autor (što ne prenosim da ne bih prekršio autorska prava, zaključuje:

Kao što možete zaključiti, degradacije i ignoracije meni je u životu sasvim dovoljno i bez nekakvog istog ponašanja i stava od tamo nekog uredništva nekog tamo Bloga.hr koji je po svehrvatskom općeprihvaćenom načelu također rekao STOP za pjesnike i pjesničke blogove - iako moj nije bio izričito takav.

Iz tog razloga, odbijam ovdje više napisati i jednu jedinu riječ. Blog.hr za svoju je "planetarnu" popularnost dužan svojim blogerima a ne samome sebi. Da nema nas koji tu pišemo ne bi ni Bloga.hr bilo.
Kada ljudi u Hrvatskoj i ma gdje bili jednom shvate da su oni ta snaga koja pokreće svijet i da su oni ta vrijednost koja nekakvom prostoru daje težinu, daje boju, daje lik i oblik, tada će nam možda biti bolje.

Dok se damo manipulirati od šačice domišljatih "urednika", "politikanata" i inih... na račun prestiža po izmišljenim listama i tobožnjoj popularnosti, po objavljivanjima na naslovnicama i nekakvim drugim prostorima... dotle nam Boga mi neće biti dobro. Jer, uvjereni smo kako su baš oni ti koji baš toliko vrijede da si imaju pravo uzeti za pravo određivati koliko svatko od nas vrijedi! A ja tvrdim da svatko od nas njima puno više vrijedi nego oni nama.

Zaključak: Ja i dalje postojim i radim. S Blogom.hr ili bez njega. Možete me čitati na www.pelud.net ili na DA BIH BILA JA.
Niti sam se izgubila, niti sam od nečega odustala (malo morgen), niti sam zapala u nekakvu depresiju.

Dapače! Živjeli vi meni. Volim vas ja! Ida



Ida, volimo te!

Za one koji neznaju, Ida je bila jedan od najomiljenijih blogova. Žena sa stavom.

Post je objavljen 21.03.2005. u 23:21 sati.