Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jlo

Marketing

U trendu će biti i havajsko šarenilo, najviše veliko tropsko cvijeće. Točke i pruge raznih veličina, etnouzorke afričkih plemena, otiske leopardova i tigrova krzna pa i pop-art dizajn na gaćicama i grudnjacima bikinija predlažu slavne modne kuće za ljeto 2003. godine.

Versace, Gianfranco Ferre, Body Glove, Guess, XOXO, Jantzen prošloga su tjedna na Floridi pokazali u kakvim bi kupaćim kostimima trebale dolaziti žene u elitna svjetska kupališta. Nisu bili jedini jer čak stotinjak modnih kuća s raznih krajeva svijeta svoje je modele za plažu pokazivalo na najvećoj svjetskoj reviji kupaćih kostima i odjeće za plažu u Miamiju. Među njima su bili i modeli tvrtke J Lo, pjevačice Jennifer Lopez.




Visoku ljetnu temperaturu dodatno su podgrijale polunage manekenke u kupaćim kostimima trendovskih boja za iduću sezonu - od fluorescentno ružičaste, žute i narančaste do grimizno crvene i mornarsko plave. Neizostavna je i vječna crno-bijela kombinacija te materijali od najlona i sintetike za koje je dobrodošlo da izgledaju poput umjetne kože ili se presijavaju.

Posebno moderan bit će detalj na kupaćem - jednostavan pojas čiji produžetak završava na bedrima.

Najveću svjetsku reviju kupaćih kostima Miami show organizirala je Swimwear Association of Florida koja je iduću najavila za veljaču - kako bi damama dali nove ideje već za proljetna kupanja u tropskim morima

Post je objavljen 21.03.2005. u 17:17 sati.