Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/koks

Marketing

Koliko razmažen se može biti?


Znali smo da stvari ne mirišu na dobro još kad je MTV prestao puštati samo glazbu i počeo raditi serije. Ovo je logična posljedica toga - reality show o rođendanima najrazmaženijih Amerikanki.

MTV-ju je očajnički trebalo nešto da zamijeni posustale "Osbourneove", a kako je u paničnoj potrazi za gledanošću dobar ukus taj koji prvi pogiba, u istom terminu u kojem se prije Ozzy ludirao, teturao i psovao stigla je emisija "My Super Sweet Sixteen".


Mama je rekla 'ne', pa je tata Avi platio ovu haljinu


Zamisao je koliko odurna, toliko i jednostavna: naći basnoslovno bogatu i apsolutno razmaženu djecu Amerike i snimati njihove pripreme za proslavu ključnog 16. rođendana, s hrpom dolara, školskim intrigama u punom jeku, roditeljima kojima je kirurški odstranjena sposobnost da kažu "ne" i djevojkama koje su ogrezle u površnosti, materijalizmu i beskrupuloznosti suvremenog svijeta i čija je glavna preokupacija da budu label whores (etiketne kurve) - nosit će bilo što glupo i ružno, samo ako to ima poznatu i trendovsku etiketu koju mogu ponosno istaknuti.
Opsirnije....citav tekst.....Klikni.......


Post je objavljen 21.03.2005. u 04:51 sati.