Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nabrijano

Marketing

Ljeto!!!

Tko je mislio da će jesen i zima ovako brzo proći i da će ljeto biti tako blizu. Dani su sve ljepši a s njima je i život veseliji i zabavniji, raspoloženje više nije tmurno kao oblaci što tužno plove nebom, a ja se ponovo počinjem osjećati živim. Zima me je dotukla ali sad sam spreman za nove pobjede. Da još faks nekako izguram i da sve bude u redu, onda zapravo počinje ljeto i onda će biti uživancije. Lokanje iza gimnazije mi je jedna od najljepših aktivnosti po ljeti. Vedro nebo, najbolji prijatelji, vino od 13 kuna (''Ribar ''je zakon!!!) i sve ono što ide s tim… Raj na zemlji!
Odlazak u Karlobag na kupanje je još jedna aktivnost koja mi fali. Plaža, sunce….AJME!!!!!
Haklanje – aktivnost na kojoj se najviše naživciram ali mi je najdraža. Juky, Čorak i ja!!!Kad smo nabrijani nema ekipe koja nas može dobiti, a kad nismo nabrijani onda se oni većinom deru na mene da prestanem šutirati trice s 10 metara!
Ima tu još puno aktivnosti ali ovo su one fundamentalne kojima se bavim preko ljeta.
Ne mogu zamisliti da će ljeto biti drugačije. Jednostavno mora biti tako i gotovo. Ponavljam: samo da se riješim faksa da mi to nije na pameti.
U četvrtak idem kući i jedva čekam da dođem, a onda počinje zabava!!!!
Prilično sam nabrijan!!! Ljeto je ispred mene i samo je nebo granica. Zvučim tako poletno, a u 7 – 8 mjesecu ću vjerojatno ležati mrtav pijan na nekom tulumu …

Tako care now, bye-bye than!!!!




Post je objavljen 20.03.2005. u 20:41 sati.