Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/xiola

Marketing

"If you must get into trouble, do it at the Chateau Marmont"

Probudih se kao slijepa kokosh, s onim odurnim osjecajem da moram raditi i ovu nedjelju. Reko', sta sad, idem, moram. A sve to dok Marisi jos debelo hrce snom prave dame. Dakle, ijopet moja teorija drzi vodu: dame ne izlaze iz kreveta prije podneva, a ja (kao samodeklarirana ne-dama) se dizem vec u 9 ujutro. No, zapravo sam samo htjela izreci ovo: slava bila kolegi koji kupuje News of the World: svake nedjelje se nadje po koji besplatni cede pa tako i ove. Ali ovaj sad je pun pogodak: Legends of Rock zbog kojeg cu jos malo pa si iscasit vratne kosti od headbangiranja. Naime, da nabrojim samo neke od legendarnih pjesama koje ce mi drezdati za vrijeme radnog vremena:

Alice Cooper - Poison
Meatloaf & Cher - Dead Ringer For Love
Motorhead - Ace of Spades
Europe - The Final Countdown
Boston - More Than A Feeling
Ted Nugent - Cat Scratch Fever
Blue Oyster Cult - Don't Fear The Reaper
Feeder - Buck Rogers


Vec osjecam kako se polako u meni budi duboko zamrznuta rock chick. Ne mogu vise to sakriti. Isplivalo je na povrsinu. I am coming out!

Kao hodajuca kontradikcija same sebe prebacujem se na informaciju da ce Patti Smith biti kreativni direktor Meltdown muzickog festivala u South Bank Centre-u (kompleksu koji sadrzi kazaliste, kino i koncertne dvorane, te u sklopu kojeg je i Hayward Gallery) od 11.6. pa do 26.6. Jedna od ideja joj je da Jeremy Irons cita odlomke iz Proustovih djela. Nekako predmnijevam da Marisi nece htjet sa mnom. Kladim se da zato jer tamo nece tocit Hennessy.

I tako, spremam se ja za osvajanje Los Angelesa i trazim neki hotel-motel sukladno mom polupraznom novcaniku. Nes' ti jeftinosti: ama skoro sve recenzije takovijeh hotela imaju nekoliko zajednickih tocaka: smrdljivost, necistocu, zablokirani ve-ce, fleke sumnjivog porijekla na posteljini, kurve u PVC odorama koje se secu lobijem, a neki cak moraju imati unajmljenog cuvara (security guard) 24 sata na dan da kao unese osjecaj sigurnosti. I ne, nisu to hoteli u LA South Central, da ne bi bilo zabune. Na zalost, u Chateau Marmont ne mogu ni prismrdit. Mozda izaberem ovaj. Jos k tome je i na Sunset Boulevardu: kud ces bolje za turista-seljaka kao mene. Sunset Strip, here I come!

Posto sam tek nedavno skuzila kako mijenjat desktop background i kustomizirat screensaver, sepirim se pa ih svakih 5 minuta mijenjam. Ilustracija danas reflektira ovo amatersko-diletantsko ponasanje.

This ain’t no disco, it ain’t no country club either... This is LA!...


Post je objavljen 20.03.2005. u 14:06 sati.