Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bottom

Marketing

Interview s pederom

"Upravo sam upoznao jednoga mlađeg od 23 godine, moram priznati da me je dobro trznuo, mlado meso, neopterećeno glupostima, zna što hoće. Mali je zgodan boli glava. Ima malog pišu, ali mu je guza slasna. Dosad smo se dva puta pošišali, ali stvarno moram stati i otrijezniti glavu.

"Dosad mi se nije desilo da se u nekoga zaljubim. Uglavnom je to čisti sex, ne mogu si priuštiti tako nešto zbog obitelji. Druge potrebe podmirujem koliko mogu. Uglavnom
kombiniram kompromise. Ja sam svjestan da nisam baš običan, ali nisam ni nastran. Povremeno podmirim jednu stranu pa drugu, izgleda kao podvojena ličnost, ali to je to. I samo znaj da nismo sami na planeti ima nas za popizditi. Iskreno ja podmirujem svoje nagone, samo ja to znam, kada i gdje i to ti je dovoljno. Neke stari se moraju ostaviti samo za sebe.

"Ne znam što te pali kod muškaraca, stoga ili ga izdrkaj ili ubaci dva prsta u guzu, a ako se zaželiš ženske uvali joj ga između nogu. Ako ti se ovo drugo baš ne da, a imaš ženu i djecu, onda se jednostavno moraš prisiliti. To ti je kao neka žrtva koju moraš platiti.

"Stoga budi sretan i uživaj u životu jer grizeš dva kolača ali moraš biti oprezan. To ti je formula nas jebača."

To su izvadci iz razgovora s jednim kolegom sindikalcem. Njegovo ponašanje i savjeti mogu zvučati grozno i odvratno, međutim, mene najviše pogađa njegova tragedija i tragedija tolikih drugih koje društvo terorizira zbog njihove urođene sklonosti istom spolu. Tragično je da ti ljudi ne mogu potpuno sebe ostvariti u emocionalnoj i seksualnoj vezi s osobom koju zaista vole. Tragično je da moraju ulaziti u razne nenormalne odnose koji im ne odgovaraju, jer ne smiju biti ono što jesu. Tragično je da se moraju čitav život skrivati u strahu od otkrivanja.

Mlade generacije hrabro stupaju naprijed i traže svoje mjesto pod suncem (svaka čast blogerima – vidi box desno). Ali bojim se da su ti revolucionari još u manjini. Većina se i dalje skriva i bježi u samoću, u tajnost, u svećenstvo, u nakaradne brakove, ili, u najgorim slučajevima, u smrt.

Post je objavljen 19.03.2005. u 22:29 sati.