Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kosiljic

Marketing

Today Was A Positive Day

Neću dugo, žurim van...hehe...Pa eto, da nešto napišem...

Dinamo je u ligi za ostanak, yupi...Sretni smo ja i svi koji ne vole Dinamo...Odnosno ne mogu ga smisliti, kao i onog Mamića i sve skinjare što navijaju za njega...Ima pravde!

Idem sada na rukometnu utakmicu, tamo se budem našao sa Ljupkom i njenim frendicama, a onda ću valjda van. Gdje? Ne znam ni sam, možda negdje s njima, možda u Klub Mladih gdje sviraju dva benda, no nisam baš siguran u to, to je zadnja opcija,

Danas je zadnji dan HIRa, pa poslije ponoći budem najvjerojatnije tamo otišao. Zatvaraju ga i renovirat će ga, te otvoriti tek na ljeto. hm, gdje ću izlaziti? Ma već će se nešto pronači...

Kupio sam majicu od In Flames : Reroute To Remain. To je njihov album o kojem sam ovisan i baš sam nekako zadovoljan kupnjom. Evo upravo ju imam na sebi, a i u njoj ću otići van.

Ma dosta mi, sutra budem nešto pisao, sada stvarno nemam vremena, pa eto...Onima koji ne odu van želim dobru zabavu, koliko je to moguće, a onima koji idu također želim dobru zabavu. Onima koji se ne pronalaze ni u jednoj od dvije navedene grupe kažem da su sjebani slučajevi i da se idu liječiti od vlastite separacije :)

Post je objavljen 19.03.2005. u 19:03 sati.