Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davor67

Marketing

Explicit content!

Molimo ljude slabijeg želučanog stanja, to uključuje i one koji piju Ulzole jerbo slika koju ćete sada vidit će vam zgadit ne samo paštetu nego i sve vezano oko toga.

Naime o čem se radi... jednog lijepog kasnozimskog dana dok snijeg još kopnio je u dvorištima našim ja osjetih potrebo za hranom. I tako ustadoh se iz svoje sobe (prvi put taj dan [il tjedan {hm}] uglavnom) i uputih se u kuinju prema "firžideru" kad unutra ništa što se meni jede: neka slanina, zaleđeni bjelanjak (osto od kolača), mlijeko, komadić kobasice od ko zna koje svinjokolje i PAŠTETA. fak. aj dobro, ja nako ljen uzmem taj šit i otvorim kad odjednom:
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
čoeče kako sam se sasro. u jednom trenutku pomislih da će ona mene pojest a ne ja nju. nakon dužeg razmišljanja šta ću šnjon i onda: uzeh mobitel uslikah ju pa neku žličicu i pipnem ja ovaj green stuff kad ono neka prašina izleti iz tog. zatvorih paštetu i bacijo sam ju što dalje mogu u koš za smeće. taj dan nisam ništa više jeo (bilo je 11 sati navečer). hehehe. PEACE OUT

Post je objavljen 18.03.2005. u 22:56 sati.