Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/11

Marketing

Bezazlena diskusija...

Kako je USA država u kojoj pripadnici mnogih naroda i rasa žive zajedno u slozi, ljubavi i miru, razvila se bezazlena diskusija na temu odakle je zapravo bio Isus Krist.

- Isus Krist je bio iz Kalifornije jer: Imao je dugu rasčupanu kosu. Šetao je svijetom bos u laganim sandalama. Osnovao je novu religijsku sektu.

- Isus Krist je bio Irac jer: Konzumirao je alkohol (vino). Nikad nije imao stalni posao. Zadnja želja u životu bila je da mu daju piti.

- Isus Krist je bio Portorikanac jer: Prijatelji su ga zvali Jesus. Bio je u sukobu sa zakonom. Njegova majka nije bila sigurna tko mu je otac.

- Isus Krist je bio Židov jer: Ostao je živjeti kod roditelja do 33. godine. Vjerovao je da mu je majka djevica. Njegova majka je vjerovala da je on Bog

- Isus Krist je bio crnac jer: Provodio je vrijeme među ljudima na ulici. Nitko mu nije dao stalni posao. Sve je zvao "brate".

U međuvremenu su i Hrvati reagirali na ove priče pa se može čuti slijedeće:

- Isus Krist je bio Dalmatinac jer: Jahao je na magarcu. Pio je vino i jeo ribu. Nikad nije imao neki posao, a kada bi nešto napravio, to je bilo pravo pravo čudo.

- Isus Krist je bio hrvatski penzioner jer: Živio je siromašno i teško. Svima je vjerovao. U zadnjim danima života bio je izdan, prevaren i ostavljen
Unatoč brojnim dokazima pripadnosti Isusa Krista raznim narodnostima i rasama, u Bibliji postoji pisani dokaz koji jasno pokazuje da je Isus Krist mogao biti isključivo Zagorac. Naime, Isus Krist je znao pretvoriti vodu u vino.



Post je objavljen 12.06.2004. u 18:09 sati.