Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

duga mračna noć...

Iako sam veliki individualist, shvaćao sam oduvijek nužnost života u zajednici. Štrajkao sam , kad su štrajkali drugi i povjerenjem kolega popeo se do vrhova sindikalne ljestvice. Ni u najgora vremena se nisam bojao. U Hrvatskoj nije bilo ozbiljnih chatova i foruma kad je u moj život ušao internet. Sretna okolnost je bila da sam saznao za alternativnu domenu www.red7.de
Mislim da su to svojevremeno bili najzanimljiviji forumi , ako ne u Europi, barem u Njemačkoj. Aktivno sam sudjelovao i bio visoko na listi. Zato sam se i žestoko postavio u obranu tadašnjih administratora.
Velika većina mojih dragih blogerica i blogera koji posjećuju moj blog ne zna da se vodi polemika oko administratora Darija. Ne pratim, dobio sam obavijest o tome, pogledao jedan post, ne zanima me. Pisao sam već da su cool liste izuzetno neprofesionalno napravljene, no i današnji pobunjenici potječu s tih listi.
U Njemačkoj je konzorcij tiscali šutke kupio gore navedenu adresu, smjenio administratore i danas te lijepo dizajnirane stranice izgledaju jadno, jer smo se skoro svi mi liberalniji članovi ušutkali.
Prešli smo na druge liste, ja na www.blog.hr
Ne pada mi na pamet obraćati pažnju na ovdašnje vip osobe, Alje koji je svojevremeno bio, ja sam puuuuno čitao, apsolutno najzanimljiviji bloger, nikad nije dospio na tu smiješnu listu. Dvije moje simpatije su na ovoj b listi, više njih na nepostojećoj trećoj, ljudi, dajte malo profesionalnosti.
Ispričavam se svojim čitatelj/ima/kama zbog ovog glupog posta, mene tako živci ponesu ;)


Post je objavljen 17.03.2005. u 21:10 sati.