Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/panonski

Marketing

Lov na komarce se nastavlja!

Ja ne znam jesam li ja blesav ili lud, ali kad netko sa strane cita ovaj moj blog pomislit ce da sam opsjednut komarcima.
Cini se da o nicem drugom trenutno i ne mogu sastaviti koju suvislu, pa reko mozda i je najbolje da se drzim onoga sto mi ide.
Dakle, u mom gradu kako je to i napisano u postu ispod jutros je proveden pokolj komaraca. Gradjani su s nestrpljenjen
iscekivali sumrak kako bi saznali da li je akcija dezinsekcije uspjesno provedena. Nazalost prvi rezultati pokazuju da je veliki broj "njih" prezivio te da su se pregrupirali i da sada djeluju u manjim grupama kao neka vrsta gerile.
Shvativsi da cu i dalje morati djeliti sudbinu s komarcima uzeo sam stvar u sve ruke te sam danas bio prinudjen u kuhinji svoga stana likvidirati trojcu. Sakrio sam se iza frizidera i isavsi na element iznenadjenja u potpunosti zaskocio neprijatelja. Nisam hinio humanost te i dalje mirne savjesti sjedim ispred svog racunala.
Cini se da su danasnji komarci tehnicki uznapredovali u odnosu na one koje sam tamanio prije deset petnaest godina. Danasnji komarac ne leti nisko vec vreba sa velikih visina. Ne zuji kao njegove preci i ne ide u oci. Nije mu bitno kome i gdje pije krv, vec iskljucivo ide na kvantitetu. Dezinsekcije se previse ne boje jer bacanje praha iz aviona ne moze zastrasiti vise ni bebu komarca.
Ne znam kako ce ova bitka na kraju zavrsiti, ali znam da je ovo posljednja recenica posvecena komarcima na mom blogu. Obecavam da vise necu. Eto.

Post je objavljen 12.06.2004. u 00:23 sati.