Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mathbaby

Marketing

MilkyWay - jos jedan moderator AxMijevskog tipa!

Destrukcija foruma nastavlja se i dalje! Nakon "zivopisnog" AxMija, mudre glavesine IMF-foruma odlucile su na 3 podforuma postaviti novog moderatora, MilkyWaya: Postavljen je na podforum "Internet, World Wide Web, web dizajn" iako o web dizajnu nema pojma, sto je i sam dokazao postovima na tom (ali i drugim!) forumima! Naime, postavlja se pitanje: kako netko moze postati moderator web-dizajna a ne zna napraviti najjednostavniji DHTML meni, nego mu drugi moraju pomagati oko trivijalnih stvari!

Sto je najzalosnije, na forumu postoje ljudi koji jako dobro vladaju ovim podrucjem (recimo, jedan od njih je i dizzy-boy), ali nikome od forumskih "vodja" nije palo napamet da njemu, a ne propalitetu MilkyWayu ponudi moderaturu ovog, po svom (neiskoristenom) potencijalu i (zasad nepostojecoj) interesantnosti vrlo zanemarenog podforuma!

Dakle, lanac destrukcije, koji je svoj pocetak imao u postavljanju na "Znanost" "famoznog" AxMija, koji se zatim prosirio po forumu poput onih parazitskih algi u jadranu i "nakotio" se na kraju na 21 podforumu kao moderator, nastavlja se i dalje logicnim izborom MilkyWaya.
MilkyWay je toliki strucnjak da, recimo, ne zna elementarnu cinjenicu OOP-a, da svaki objekt u OOP programiranju nema svoje zasebne metode, nego da su te metode zajednicke za sve objekte dane klase! Lako bi bilo kada MilkyWay samo to ne bi znao: medjutim, svojim postanjem samo zato da bi pokazao da je protiv mene, znao je on dospjeti i na puno nize grane: predstavljao se cijelo vrijeme kao veliki strucnjak OOP-a a na kraju se ispostavilo da je apsolutni kreten kojemu se smijao (i smije se jos uvijek grohotom!) citav IMF!

I sto reci na kraju nego: cestitam vodstvu foruma na imenovanju MilkyWay-a: dobili ste upravo onakvog kolegu kakvog i zasluzujete!

Post je objavljen 15.03.2005. u 23:28 sati.