Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/2agekopatija

Marketing

IAKO I DALJE MISLIM DA SE HRVATSKA LIGA NE MOŽE MJERIT S OSTALIM LIGAMA TJ. DOSADNA JE NASO SAM VAM NA NETU NEKOLIKO SNIMAKA SA ZADNJE UTAKMICE POGLEDAJTE MALO NIJE NESTO ALI FORA JE OVAKO ZA IMAT NA KOMPU. SAD SAMO DA JOŠ PODSJETIM GIGOTA DA ZAVRŠI NEKI POST KOJI JE O MENI PISAO ALI MU JE NESTAO KAO I NEKIM DRUGIMA KAD GA JE POKUŠAO OBJaVIT . ZA U BUDUĆE JEDAN SAVJET : kAD završiš pisat post oznaci ga cijelog i desni klik copy pa ga tek onda objavi u slučaju da nestane samo ponovno uđi u editor i desni klik paste i tekst je opet tu :)









Tko ne skače, dalmatinac je... (1.84 MB - 0.14 min)





Koreografija u 18. minuti (7.11 MB - 0.56 min)





Zapad u valovima (1.33 MB - 0.10 min)






O danas sam u skoli opet dobio komad vec ih imam podosta u ovom polugodištu :( a nisu ni drugi najbolje prošli danas na povjesti je bilo zakon pita ona Gigota on se ispriča jer je sportaš pita mene - " Nisam spreman " prozove Davida a on mrtav hladan ni ja nisam spreman profesorica ga je pokušala izvuć malo pa ga je pitala " a za sta si danas ucio a on opet onako odgovori NIŠTA " tu se cijeli razred poceo smijat. Rado bi da sam imao nesto zanimljivije od ovog napisat ali ovo je nazalost danas bio najzanimljiviji događaj. Sutra u školi ću svima srat sta ne pisete postove jer mi se čini da ovo postaje moj blog pa najviše postova ja pišem - A OVO BI NAVODNO TREBAO BITI RAZREDNI BLOG GDJE SVI PISU .
JOS samo jedna informavija ako ste primjetili ispod countera pise npr. 2 online to znaci da je jos netko na toj istoj stranici pa onda malo refreshajte pa po komentarima se moze pricat ..... znam da nije bas praktično ali to je za sada najbliže što imamo chatu, za koji se jako trudim pronaci skripte pa ako slučajno neko zna neka ostavi stranicu u komentaru HVALA ( OVDJE MISLIM NA CHAT OKVIR A NE NA NEKI SLOBODNI CHAT KANAL KOJI CE MI OTVARAT DRGU STRANICU )

I to bi bilo to za danas nemam više šta pisat pa onda do TIPKANJA

BOk
made By : RIv@ldo11


p.s PLEasE DaJTe MI kOjI KoMenTaR OstAVIte

Post je objavljen 15.03.2005. u 00:13 sati.