Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kemoterapija

Marketing

POTRAGA ZA MALIM ZELENIM BLOGOVCIMA

Sav sam u nekakvoj žurbi. Krećem na put za svega mjesec dana, a već živim u tom vremenu, u travnju. Samo su mi žnjiranci još u ožujku! Jutro se još nije ni umilo, a već je vrijeme za večernje tuširanje! Tako mi se i dogodilo da Majetićevu prozu uredno najavim: točno je vrijeme, točan dan, točan datum, točna godina, ali krivi mjesec. Umjesto ožujka, napisao sam travnja. E, vid' ti budale!
Nadam se da će vaše argusovske oči zanemariti gdjekoju nepreciznost. Nastojat ću da nepromišljenosti bude što manje. I, naravno, ispravljat ću svaku moguću grješku prije nego što nastane šteta.
Zato već sad moram reći da ću javni trening, onaj o kojem sam pisao prije dva-tri dana, obaviti prve subote u travnju. Sad sam siguran da sam dobro napisao: u travnju!
Meni do polaska valja završiti mnogo toga, to jest valja sve organizirati na vrijeme. Dakako, sve će to obavljati OTB, Organizacijski tim Bloga, u suradnji sa svim sadašnjim i budućim Blogovcima.
Najprije, valja uskladiti sve one druge ideje koje ćemo mi Blogovci realizirati, paralelno s hodanjem kojim ću se ja baviti.
Na primjer, zanima me ima li među nama Blogovcima onih koji su članovi bilo kakve udruge takozvanih Zelenih. Zašto? Zato što imam zaista izvrsnu ideju koju bi trebali voditi i realizirati Mali Zeleni Blogovci. Dakako na ovome mjestu, kao što će se na ovome mjestu realizirati svaka od brojnih ideja koje će me pratiti na putu.
O tome ću nešto više reći sutra, nakon sastanka s Glavnim Blogovcima.
Sad me zanima ima li među nama organiziranih Zelenih? Ako ima, molim vas – javite se.

Post je objavljen 14.03.2005. u 19:57 sati.