Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bottom

Marketing

Vjernost i Laž

Tim me pohodio jučer pa je bio tu par sati sa mnom. Za razliku od Pedra, Tim se nije igrao s djecom jer nije bio zainteresiran. Neki ljudi jednostavno nemaju interesa za djecu. Tim kaže da nikad nije poželio da ih ima. Pedro je oduševljen s mojim klincima i uvijek mi kaže kako sam sretan da ih imam. Njemu djeca jako nedostaju u životu.

Tim je bio tu dok je žena radila. Žena ne želi upoznati ni jednog tipa s kojim sam ja spavao. Jednostavno ih ne želi vidjeti. Pedra je upoznala jer je dugo vremena bio iznimka kao prijatelj s kojim nisam spavao. Naravno da su se svidjeli jedno drugome, oboje su veseli i otvoreni karakteri. U međuvremenu smo ja i on završili par puta u krevetu, ali očito nema smisla da joj to kažem. Više ga ne bi željela vidjeti. Puno puta me pita da li sam spavao s njim, a ja joj lažem da nisam. Opet sam neiskren. Opet radi nekog cilja koji u datom trenutku opravdava laž. Ovako su i dalje u dobrim odnosima, a da joj kažem to bi pokvarilo njihov odnos. A on mi je i dalje samo prijatelj. Pogotovo sada kad sam obećao vjernost Micku. Da li je moja laž u ovakvim iznimnim slučajevima opravdana???

Tim i dalje želi zadržati status konkubine, ali ja se ne dam. Zanimljivo je da se i Basilio Premudri upravo odlučio za vjernost svom dečku. Njemu je lakše zato što nisu tako daleko jedan od drugoga pa se mogu vidjeti skoro svaki vikend. S druge strane mu je teže zato što njemu treba puno više seksa nego meni.

Što se mene tiče, trenutno sam bolestan pa mi ništa ne pada na pamet. Lako je biti vjeran kad si bolestan.

Post je objavljen 14.03.2005. u 06:17 sati.