Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/seve

Marketing

Oglasio se i Joško...

Kad se počelo bacat drvlje i kamenje kako je interview sa Sevom bio obična splačina, oglasio se i glavni krivac, naš Joško...

PONUKAN mnogim kritikama javnosti, ali i novinara, Joško Lokas je u razgovoru za prilog Ekran Večernjeg lista pokušao objasniti svoje ponašanje u završnoj emisiji svog showa, kad je intervjuirao Severinu samo par dana nakon izbijanja seks afere sa Sevinom vrućom snimkom. Je li u tome uspio, procijenite sami.

Lokas je novinaru Večernjeg lista Arsenu Oremoviću odmah dao do znanja kako "uopće ne zna otkud slučaj Lokas".

Na pitanje zbog čega nije iskoristio priliku da napravi dobar intervju, u duhu prethodnih emisija u kojima se ismijavao s mnogima, nego je pustio Severinu da se predstavi kao žrtva, Lokas je odgovorio: "Stvar je u tome da smo postigli ekskluzivitet, a ona je pričala onoliko koliko je mogla pričati."

Lokas je uz razgovoru za Ekran prvo kazao kako Severina nije postavljala uvjete prije intervjua (osim onih koje nameće policijska istraga), da bi nedugo nakon toga vrlo jasno kazao kako, da je mislio postavljati provokativna pitanja, uopće ne bi dobio intervju.

Na zamolbu da objasni svoje skrušeno i potišteno ponašanje za vrijeme intervjua, Lokas je odgovorio: "Nisam bio potresen, ali ona je već nakon prvog pitanja stala i rekla da možda nećemo moći napraviti intervju jer joj je teško. I što da joj se radi? Lako je s ove perspektive reći: Zašto je nisi razvalio? To je osoba koja shrvana sjedi preda mnom. Zato sam se ja maksimalno povukao i pustio je da se prvi put obrati javnosti jer smo dotad čuli sve samo ne nju. To je bila u načelu njezina izjava, a ja sam samo spletom okolnosti bio čovjek koji je to snimio."

Oremović je na to kazao kako je uzimanje Severinine izjave mogao uzeti bilo tko, te da je javnost od Lokasa ipak očekivala malo zanimljivija pitanja.

"Ali, tu izjavu nije mogao dobiti nijedan drugi televizijski novinar osim mene. U tome je problem. Nije HTV dobila ekskluzivu, pa su oni mene izabrali kao novinara koji će to odraditi, nego je naša emisija dobila ekskluzivu. A naša je emisija žanr u kojoj se zafrkavamo." - kazao je Lokas, pa dodao kako odrekao zafrkavanja naušrtb ekskluzivnosti...

Index

Post je objavljen 11.06.2004. u 08:26 sati.