Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kantrida

Marketing

Rijeka - Hajduk (2:0)

Eto desilo se i to, nakon dosta godina Riječani su dominirali jadranskim derbijem i uknjižili extremno važnih (za nas navijače još duplo važnijih) tri boda. Jučer se direktno sudarilo par situacija, zbog kojih sam bio potpuno (ajde ne baš potpuno, ali 95%) uvjeren da ćemo dobiti Hajduk: Rijeka nije dobila Hajduka pet sezona (sa svakom daljnom tekmom diže se vjerojatost pobjede) , Rijeka ove sezone nije izgubila doma (kako je Rijeka loša na gostovanjima, Kantrida je tvrđava gdje su se i skupili ti bodovi zbog kojih smo na drugom mjestu), Rijeka je u prve dve tekme ovog dijela prvenstva dobila samo dva boda, Hajduk je više razvikaniji na medijskom nego na planu kvalitete igre...

Koreografija Šetalica je strava izgledala. Stvarno me impresionirala jer ju je netko totalno zakon nacrtao (za one koji nisi vidjeli, imate video clip ispod teksta). Bakljada isto tako super, negdje oko 60-70 baklji ako se ne varam.
Navijanje: Makar se na tribine nabacalo 9000 ljudi, još jednom se dokazalo sveopće mišljenje među navjernijim «stanovnicima» Riječkoga zapada, da što se više skupi ljudi, to je lošije navijanje. Kop u sredini je držao ritam tokom cijele tekme, a već nekih 20tak metara od «srca» Armade ljudi su samo stajali i buljili. OK neću baš generalizirati neke loše trenutke, jer je navijanje većinom tekme bilo negdje na 3/5, ali mislim da za ovako važnu tekmu je trebalo biti bar na 4/5.
Igra: Kažu svi koji su gledali tekmu na TV, da je bila očajna partija. Meni baš nije tako izgledalo, jer je Rijeka igrala vrlo borbeno i stvarno se vidilo to enormno htijenje za osvajanju ovoga derbija. Prilika je bilo na obe strane, golova samo sa naše strane (hehehe) – sve u svemu derbi puno bolji od većine tekmi u HNLu.

Eto tako, ukratko iz moje perspektive. Svi kažu da slike govore bolje od riječi – a tek video? Slijedeći clipovi su snimani za digitalnom kamerom negdje sa dna B tribine (aja – thanks za snimke!). Svi su kodirani u Windows Media 9 format. Omjer veličine fajlove i kvalitete je dosta dobar. Uživajte ljudi!




Tko ne skače, dalmatinac je... (1.84 MB - 0.14 min)


Koreografija u 18. minuti (7.11 MB - 0.56 min)


Zapad u valovima (1.33 MB - 0.10 min)


Najdraža Rijeko – šalovi (0.97 MB - 0.07 min)


Bakljada u uobičajenoj 60. minuti (5.04 MB - 0.40 min)


Euforija poslije drugog gola (1.75 MB - 0.13 min)


Navijanje u finalnim trenucima (2.37 MB - 0.19 min)


National Geographic: Kornjače :) (3.19 MB - 0.25 min)


Post je objavljen 13.03.2005. u 17:47 sati.