Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pooka

Marketing

KKKKK u rupi

Ja i Ona smo se slovkali na uobičajen način kad je došao On i Hanibal Kultni pa je rekao da nije u redu da se mi barimo jedno s drugim njemu pred očima. Ja sam se onda počeo dirati jer sam Grko- Katolik. Gotovo sam siguran se i On dirao, za Hanibala ne znam. Ona, naprotiv, ima loptu koja nju dira. Uvijek je tako, a onda seru kako su jadne i nesretne. Ja mislim da je Kojen prvi naišao ili je već bio u rupi, ne znam. Pročulo se da sam ja komunist ali sam ja ustrajao na tome da sam revizionist i htio otići ali mi nisu dali.
Pa je Isus Makedonski dodao kako nije Leonard nego Albert i onda je došao i Kami. A Kant je već bio tu jer sam ja spomenuo Revizionizam pa sad ne znam je li slučajno upao u onaj procjep (imajte na umu da se neki diraju, a neke diraju) ili ga je neko gurnuo ali...
A kurac... bila je i sabotaža u međuvremenu jer je navodno Klimt napravio reviziju Marxa po nekoj valjda dislektičnoj metodi, a ne Kant pa je i Klimt upao u rupu. E onda su odnekud došle neke nekretnine. Ona je imala estetske zamjerke jer prozori nisu u ravnini s krovom, a On je inzistirao na anteni. Ja sam se dirao ravnalom i bilo mi je dosadno pa sam predložio plastiku za pomicanje nekretnina. A kako svi puše, došao je i Kolumbo i odma upao u rupu. Tako da su u rupi bili Kant, Klimt, Kojen, Kami i Kolumbo. Ja sam rekao da se ne mogu više dirat pa sam htio otići ali Ona je rekla da ne može tako nego da moramo svi zajedno na znak ŠIŠAJ! I tako je i bilo. Ovi su valjda još u rupi. Što baš i nije u redu. Jer Kojen je još uvijek živ. Ali on je stalno u garaži pa i nije neka promjena.


Post je objavljen 13.03.2005. u 15:54 sati.