Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fatass

Marketing

PA gledajte

Ovako, da i serial napiše nešto za ovih par posjetitelja koji pišu komentare na moj blog (i zboh toga ču ih tužit), no krenimo dalje, kao što vidjeh da sam uvršten na par stranica u linkove, nitko nije tražio moje dopuštenje da me tu stave tako da će i zbog toga biti tuženi, ali to sada nije bitno, bitno je što ovo nije razredni blog, jer nitko u mom razredu nije niti zainteresiran da piše postove, a kamoli nešto više od toga! Tako da će blog 2c razreda prestati postojati, kako sam već objasnio radi manjka interesa, ako se interes poveća stranica nova će biti otvorena! Dužan sam vas izvjestiti da možete izračunavati koliko si pašete vi i vaš/a ljubljani/a, i da možete izračunavati psihičke sposobnosti, ako niste dovoljno inteligentni da skužite sami kako funkcionira onda su vjerovatno vaše moždane funkcije na nuli i opčenito vaš mozak! Tako da je jadan seri@l izopćenik u ovome iskvarenom svijetu interneta punom gadosti, duboko povrijeđenih duša etc. etc.
Vas par posjetitelja, zbog kojih ovo pišem moći čete generacijama koje tek sljede, vašim unucima i unukama pričati o jednome seri@lu koji je ostavio ovaj skrom ali ipak trag u bespuču neta.
I želio bi se ispričati poštovanom SPIRITU koji je ostao povrijeđen nematovitošču i lošim dizajnom ovih stranica, SPIRITU kolega, tražim oprost od tebe...

Ma šta više serem, odo ja porinuti jahtu u školjku i napisati neki komentar na vaše predivne i posječene blogove, ffs moš misliti, a vi čitaoci sjetite me se nekada!!!!

Post je objavljen 13.03.2005. u 15:25 sati.