Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tajnica

Marketing

Antihoroskop


Ovan - bahati gadovi, uvijek moraju biti šefovi i glavni u svemu. Uzrok je, vjerojatno, mali penis ili male sise.

Bik - samozadovoljne šutljive seronje, dosadni k'o klub filatelista.

Blizanci - glavni ogovarači i trač-babe, izdajice i prevrtljivci sa dvostrukim mjerilima koja se mijenjaju svakih 10-15 minuta. Valjda je i sam Juda bio blizanac.

Rak - posesivni ludjaci, uvrijede se ako im dobro jutro niste zaželjeli u pravilnoj intonaciji, mijenjaju raspolozenje kako im padne na pamet.

Lav - arogantni, vječni podcjenjivači, puni velikih planova za sve koji na kraju koriste samo njima (kao da ih je i briga za druge)

Djevica - opsesivno-kompulzivni neurotici koji se stresa oslobadjaju čisteci stan, slažuci robu i kineski porculan, prezahtjevne cjepidlake kojima ni previše nije dovoljno.

Vaga - narisodini shizofrenici, ogledalo im je najbolji prijatelj, treba im tjedan dana dok se odluče hoće li naručiti Coca Colu ili Pepsi, toliko su lijene da je pravo čudo kako uopće ustaju iz kreveta.

Skorpion - samosažaljevajući autodestruktivci koji svoju jagmu ne mogu podnijeti sami pa moraju povući jos 100 ljudi sa sobom, da je sutra kraj svijeta oni se ne bi šokirali, vjerojatno sudjelujući u sado-mazo orgijama.

Strijelac - raspikuća i kockar, uživa soliti pamet, a entuzijazam im je toliki da je i oživiti mrtve sasvim moguće - naravno - samo ako oni to rade, užasavaju se priznati da znaju za osjećaj tuge.

Jarac - pravi pravcati gonići robova, vjeruju u sudbinu do zadnjeg slova, riječ "oprostiti" ne postoju u njihovom rječniku, prodali bi guzicu za društveni status.

Vodenjak - vulgarni i nepristojni perverznjaci, vječita zabadala u privatni život drugih, vjerojatno ne iznenadjuje činjenica da je po statistici u CIA najviše špijuna upravo u znaku vodenjaka.

Ribe - samosažljevajuci dosadnjakovići, čekaju da ih netko dodje i utjesi, ne mogu se ni popipšati bez tudje pomoci, i najmanju sitnicu vide kao vrhunsku senzaciju pa gnjave ljude okolo. U pauzi kad su dobre volje bave se tudjim problemima, pa opet padnu u depresiju - i tako u krug.

Post je objavljen 12.03.2006. u 15:04 sati.