Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/purplegirl

Marketing

Osjećam se baš ko da je ljeto, ko da sam na nekom izletu i sjedim na dekici i slušam muziku. Svira mi zabranjeno pušenje i pijem limunadu, imam i slamčicu (ovo sad stvarno). I tak me sve podsjeća na ljeto. Eee..a baš mi treba ljeto, i sunca malo. A treba svima..
Al meni je zabranjeno pušenje uvijek..onak ok. I na njihovim koncertima mi je uvijek bilo dobro. Podsjećaju me njihove pjesme (veći broj) na neke zanimljive stvari. Ahhh, sad ću ko moja razorblade pisat koja na šta :D, ma neću..znam ja. To je dovoljno.
Jučer sam bila na netu sat vremena i za to vrijeme sam uspjela ostavit ČAK jedan komentar :D, jel vi normalno možete komentirat, ili ?
I tako sam samo čitala, pročitale sam sve skoro, krenula sam od ovih sa zadnjih komentara pa preko svih u boxu i onda na kraju još sebe malo..al da, ništa ne mogu komentirat pa nije zanimljivo!! Ma, ja bi danas taaaaako van, e jako, jako, jaako. Ne sjećam se kad mi se išlo tak jako van,a da nisam smjela. «dobit ćeš upala pluća,jesi ti normalna?!moraš to odležat!!» ja-pa neću ništa skakat, samo na čaj, ajde..samo malo. «imaš čaja kolko hoćeš kod kuće…»» i ko je tu sad lud? Ja ne. Tak da ću, najvjerojatnije, ostat prikovana uz kompjuter, što mi i neće baš teško pasti…a danas trebam vani bit! Ma, samo sat i pol da me pusti! Sama sebi obećavam da ću pit samo tople napitke :D…e da, ajoj. Kažem da ću pit samo čaj, jer znam da sam bolesna, ne smijem ništa hladno blablablaaaaa…a mama meni- nemoj slučajno stavljat rum u čaj :DDDDDDDDDDDDDDDDD..hahhh. ja kažem—ma da , pa šta ti je, ne pijem ja rum, fuj..a ona meni—a dobro, pa ne znam ja, da ti ne bi na pamet palo…joj!! (a ionak vjerojatno neću ići, pa je to bilo nepotrebno..)
--kada je ptici u lošoj formi drug, tada ni ona ne leti na jug—u lošoj formi sam---zato ne želim da budeš tu kraj mene—paaaaaaa?? Sutra zagreb..vau. nisam mislila da me to može razveselit, ali eto.. baš ne volim tajne i takve gluposti..sve zapetljano..aha. ne treba razmišljat glasno, nego u sebi????ma da? Otkad? Pa ja ću razmišljat onako kako ja hoću i ak se nekom ne sviđa, uopće ne mora slušat, zar ne? Puno puta hoću napisat nešto pa odustanem..pa ne znam više jel da pišem blog.stvarno ne znam. I ne čini mi se da je to opet neka glupost..al taaako mi se ne da. Stvarno.baš sam rekla sama sebi, kad sam još počela pisat, da neću prestat..uvijek počnem nešto i ne završim..vau. našla sam rhcp..kad se sjetim kak sam to nekad voljela slušat..jako.

----ovo mi se mjesto ne sviđa i čudna je muzikaaa..
*ja sam pala s merkura
---nitko se ne smije i čudna je muzika
*ahahahhaaahahhahhhHHHHHHHHHaaaaa
---stari će me masakrirati
*aaaaaaaaa da?
---ja nemam ništa s tim
*ne sjećam se gdje sam bila
***
jaa saaam stvaaaaaarno umoooorna od sveeeega. I ne znam šta je utjecalo na to da prestanem radit gluposti ( ok..neke gluposti) ,al stvarno ne znam.. možda je dobro to. E znam..Dvije stvari- jedan roditeljski i još nešto. Ee..al meni nije žao ni zbog čeg što sam napravila/ću napravit. Ne. I kaže mi neki dan mama da pametno razmišljam!! Aleluja..da je i to skužila.

Moja sestra je glupa. To jednostavno treba vidjet. Ne možete zamislit koliko. Glupa, glupa, glupa.. baš mi je žao što je takva, al šta ću joj ja. Ma glupa sam i ja njoj, šta sad.. a mislim..kad je nekom najvažnije da pregleda sve sapunice i takve stvari..kad je sad takva, šta će biti od nje za koju godinu? Aaaaaa..ne želim to vidjet. A uopće nije tak premlada da ne bi mogla bit normalna..pa ima 15 godina..isuse.ne znam stvarno. Odvratno.

*e pa..idem sad radit nešto..dosta je bilo mojih gluposti. pa ak netko slučajno ne bude vani večeras, nek klikne na iskon da priča sa mnom :D.D (dođiteeeeeeeee na ISKON) al stvarno, ja ću, kako mi se čini, biti u svojoj sobici dok se ostali vani zabavljaju….o vau, kako super. Zavidite mi, ha?


Post je objavljen 11.03.2005. u 13:25 sati.