Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kantrida

Marketing

Zagrijavanje za subotu



Tadić u Novom Listu: "Bez obzira na posljednje rezultate, mislim da možemo dobiti ovu utakmicu. Nismo zaboravili igrati nogomet, dokazat cemo pred svojim navijačima da smo bolji od »Hajduka« i da se možemo ove sezone uplesti u borbu za sam vrh ljestvice. Uime svih igraca mogu samo uputiti apel navijačima da budu uz nas, a mi ćemo im uzvratiti na terenu. Dat ćemo sve od sebe da ovu utakmicu privedemo kraju onako kako svi priželjkujemo."

Fan shop: Izgleda da se otvara danas ili sutra ujutro. U prodaji osim spomenutih stvari će biti i novi strava karirani šal od Armade (slika).

Tovari: Dolazi ih 4 miljarde :)))) Nabrijavaju se, nošeni "fantastičnom" ekipom i dakako "najboljim od najboljih (hehe tako se zvao serijal šrot B filmova o fajtovima)", herojem, Nikom Kranjčarom. Po meni herojem samo iz marketinške perspektive. Igra mu niš posebno, forma isto prosječna... Let's get ready to rumble.

Vrijeme: Djelomice sunčano i toplije. ...najoblačnije, s mjestimičnom slabom kišom na Jadranu te u područjima uz Jadran. Vjetrovito uz umjeren, povremeno i jak jugozapadnjak, na Jadranu jugo i jugozapadnjak. Jutarnja temperatura na Jadranu od 7 do 11 °C, a dnevna od 10 do 15 °C (prognoza.hr)

Kantrida.com: Snimke sa tekme bi trebale biti online u subotu navečer ili najkasnije u nedjelju (ovisi o količini "slavlja" u krvi:) Iz tehničke perspektive, netko će snimati zapad sa B tribine, pa bi trebalo biti super clipova.

Post je objavljen 11.03.2005. u 11:34 sati.