Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madzec

Marketing

Ko dobro cini, dobro mu se vraca...

Tj. stigo lek, samo jedna kutija al opet bolje ista nego nista. I to bas juce posto sam najizad drugovima poslao neke diskove sto sam odavno trebao, kako sam sredio posiljku tako su krenule dobre stvari da se desavaju. Prvo lekovi pa onda jos sto stvari ali sve pozitivnih da mi se desava, tako da ima istine u onom ko dobro cini dobro mu se vraca. Jucerasnji dan me je samo jos vise u to ubedio.
Nekada imate tako dobrih dana kada vam je sve super... Sada se opet navikavam na lek i nadam se da cu uspeti nekako da nadjem jos pre nego mi ova kutija ne nestane. Tegretola imam i u zalihama ali ovog drugog leka bas i nemam.
Anyway sada sam ok i uzivam, bas sinoc skontam da na TV i dalje ide jedna super serija CSI tako da sada redovno pratim seriju svakim danom i naravno BAS taj dan kada sam seo da gledam moralo je da bude "to be nastavljeno" ako tada nisam razbio TV necu nikada...
Znate ono skroz se unesete u seriju taman krene neki rasplet kada PLJAS "to be continued"
e tada me ne dirajte u stanju sam da ubijam, ajd jos ok da se serija stalno nastavlja nego su uvek ali UVEK epizode cele i ja sam moro biti te srece da ubodem tu kada se nastavlja.
Ali veceras je i nastavak i nemam nameru da je propustim tako da Marfi nece pobediti ovaj put sem ako mi ne nestane struje, ali ako se to desi ima da opizdim po TV-u tako jako da ce mu trebati 100 majstora zapisao sam to ovde i ako se to desi to cu i uraditi.
Znaci ako danas struja bude zezala ja sutra nemam TV

Post je objavljen 10.03.2005. u 16:24 sati.