Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/modestiblejz

Marketing

Moja Somalija

Zašto svoj odmor provesti na ovom mjestu? Naravno, nikada potpuno nećemo moći odgovoriti zato što istina leži i u dojmovima tisuća onih koji su svoju odluku o boravku ovdje već požalili… i vraćaju nam se iznova.
Želite odmor iz noćnih-mora? Želite posjetiti egzotičnu svjetsku radijaciju, pardon - destinaciju? Želite zagorjeli ten kojim ćete se hvaliti svojim susjedima? Želite autentični suvenir u obliku oguljene kože? Želite svjetliti u mraku?

Ništa lakše! Posjetite Somalijumalu zemlju za veliku radijaciju! Naša zemlja i ove godine otvara svoja vrata svima koji je izaberu za mjesto odmora, zabave i radijacije. Somalija je točka u kojoj su se stoljećima susretali more i kontinent, nerijetko pod različitim kontaminacijama, stoga danas može ponosno otvoriti svoje zidove kao stranica knjige s kojih se čita povijest čitavog područja.
Zahvaljujući nesebičnim nuklearnim ulaganjima Italije i Francuske u našu siromašnu afričku zemlju, u naše more i prirodne resurse - Somalija i njene kilometarske pješčane radioaktivne plaže danas sa pravom možemo nazivati nuklearnim rajem za potpuni obiteljski odmor! Prepustite im se u preplanulom društvu. Posjetite Somaliju, posjetite pakao na zemlji!
Dođite na naše bajkovite plaže upravo obnovljene i obogaćene najmodernijim sadržajima (plutonij, uran/obogaćeni i osiromašeni) i doživite Somaliju u njenoj punoj grozoti. U neskladu s prirodom, nenadmašnim arhitektom, ponosno stoji ono što nečovjek može napraviti za čovjeka da mu boravak učini neugodnijim. Nije bitno jeste li pristalica radio-aktivnog ili pasivnog otpada, uvijek će vas u vašim potrebama pratiti dobro doziran sustav Bekerela.
Posredstvom turističkih agencija organiziraju se stručno vođeni poludnevni, jednodnevni i višednevni izleti u kontaminirana sela (sa ili bez zaštitnih odijela), programi safari-lova na visoku i nisku mutiranu divljač i rekreativni boravak u lokalnim bolnicama sa smještajem u zonama dekontaminacije. Prošetajte ili pođite na neki od brodskih izleta i svijet će se raznolikosti otvoriti pred vama. Ponuda je bogata. Izbor je vaš.
Post-tsunamijski popust i dalje je na snazi, pa za pola cijene možete vi i vaša obitelj uživati u punom radijacijskom tretmanu – u srcu sezone!
Smisao za druženje i veselje već se naraštajima doživljava kao sastavni dio života svakog Somalijca, pa se i vi pridružite njihovom krvarenju u živo, ili barem slavlju onih koji su već pokojni.
Dođite u Somaliju! Dođite i ostanite! …ili dođite i otiđite, ali u svakom slučaju Somalija ostaje zauvijek sa vama, u vašim srcima… bubrezima, jetri, kostima, zubima, kosi, koži… bar dotle dok ne otpadnu… jedno po jedno…

Da biste nam pomogli da se približimo rješenju i spoznaji zašto je Somalija jedno od najcjenjenijih odredišta svijeta, postanite i vi dio pustolovine, postanite naš gost.
Iskrenu dobrodošlicu želi vam
Turistička zajednica Somalije
(sponzorstvo: somalijska pogrebna poduzeća d.o.o.)

Post je objavljen 10.03.2005. u 19:11 sati.