Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kriminal

Marketing

Ozdravljenje i proljeće me zove...

Hvala bogu toliko zanimljivih stvari mi se dogadja pa nemam vremena biti uz ekran i pisati.
Kao prvo i ne zanimljivo ustadoh poslije iscrpljujuće gripe iz kreveta ,a u kojem sam jedva izdržao. Od silnog ležanja ,a hvala bogu da nisam izgubio apetit (što još čudnijim čini tu čudnu gripu) udebelio sam se barem 3 kilice.
Prvi dan nakon bolovanja kad nisam krepao od umora neću valjda niti danas nakon košarke.
A da , danas se kreće konačno u aktivniji način života i koliko sam poždrao slanine poždrao sam ... gotovo je. Jedva čekam da procvate vrba ( tzv CICAMACE ) pa da ih se najedem kao životinja. Valjda to nisam sanjao da su ljekovite jer ako jesam ,a u zadnje sam vrijeme imao tako puno realističnih snova nakon kojih pola sata iz kreveta još analiziraš da li si se probudio i bojiš se ustati .... ma tko ga šiša nikome nije ništa bilo ni kada smo kao malecki strugali žbuku ili se gostili sa kolačima od blata.
I još nešto ... jedva čekam da počnem pisati jer bih želio saznati kraj priče od iznad!

Ipak i još nešto.... samo da znate kako sam se danas uvaljao u nekom glibu ... blatnjav do jaja i još malo iznad ... sreća je bila da sam imao rezervne hlače u brocaku. Stara je popizdila kada je vidjela kilu blata na tkanini.. ne zanima me ...!!! Peri sam ! Naravno da se samo šalila.


Post je objavljen 10.03.2005. u 18:36 sati.