Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sandrica2

Marketing

ZIVČANOST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bok drugovi!!Kako ste??Sta ima??IMA LI KOD VAS SNIJEGA??Ha??
E uzas mene je tako jutros nazivcirao koliko ga je bilo,ma strasno....Danas mi je bio bas neki zivcani dan...Prestrasno...
Ujutro oko 07:00 h sam krenula na stanicu,ali vani je tolika mecava bila da sam jedva stigla do stanice,a onda jebenog busa nije bilo jos 15 min...Da se ubijes!!
Onda kako sam bila puna snijega,u autobusu sam ispod sebe napravila LOKVETINU,a + to je usao neki smrdljivi dedek-NEMOJ TE SI NIKADA PORIUSTITI OVAKVO PUTOVANJE!!
a onda kada sam dosla u Ivanić-tamo ni mrvica snijega,nego sunce probija kroz mutne oblake...Zamislite vi to!!
Ajd malo se ja smirila i bilo je sve ok.
Kada je dosao veliki odmor i htjela sam pustiti CD sa pjesmama od dore i pocne ona od Magazina-Nazaret i dode glupaca iz 3i i kaze:"kaj ona danas pusta muziku,ja hocu!!!"Krmaca jew onda uzela moj cd,htila ga i stavila svoje braderse koje nitko u skoli ne slusa,a onda se pravila da je neka cafa al uopce nije.Ma glupaca,najradije bi je htjela baciti sa gelendera da se raspadne....
A k tome,kako sam bila zivcana dode i idiot od Mr.Umisljeni i onak me nekaj pipka,i kazem mu da je odvratan da se makne ali nista on-joj uzas ljudi muci me vec 2.godine-hvala Bogu da jos malo pa odlazi,jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Ajoj,a da ste vidili onda sam fosilom od profesora iz energetike koji cirkus??Nismo kako imali slobodnu ucionicu i rekao nam je da idemo doma,ali da cemo mu to ISKIHATI,i mi se svi razbjezali i zovu cure da je nasao ucionicu da se vratimo natrag u skolu-e koma,i pola ih nije bilo i idot ih je zapisao.Al dobro imali smo jos samo 20 min sata.
Eto to je sve,malo sam umorna,pa idem sad uciti gospodarstvo,pa odoh se odmoriti.
PUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSA SVIMA!!
Arrivederrci!!!

Post je objavljen 10.03.2005. u 16:16 sati.