Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/2mama

Marketing

probijanje leda - klap, drugi put

Dakle, sve sam već napisala (gotovo sve!), i vrag mi ne da mira, pa idem nešto kliknuti u .. i sve ode u Honduras, što bi reko (pjevo) Đole. No dobro, idem ponovo.
Srce mi lupa ko ludo, uške mi se zacrvenile, u grlu knedla... imam tremu, ljudi, pa ja otvorila SVOJ blog. Znam da nit me ko vidi, nit čuje, pa bogami ni čita (barem za sad), a ja imam toliku tremu.
Dobro, bar sam se razbudila, jer ustajanje je jutros bilo u 6 i 15. Ne pitajte kako. Malo dijete zaplakalo u 6 i 13, a ja sve ššš, ššššššš, tu je mama. Ma daj, još dvije minute, pa će zvoniti sat. Ma daj, spavaj još malo. I prođu 2 minute.
A sinoć do kasno bdjela uz rernu (pećnicu-po službeno), pekla neku puricu, da danas kad dođemo s posla možemo odmah navalit. I trebala još i mlince skuhat, trebala al nisam. Ma zato će danas biti svježi, i masni, kako veli moj veliki sin. Sinoć, dok se purica cvrljila, ponavljali mi prirodu i društvo, u petak je test. Tema: ljudsko tijelo, 4. raz. osnovne. E pa po mom skromnom majčinskom sudu, oni koji smišljaju plan i program za OŠ, totalni su promašaj... Ali o tom nekom drugom prilikom.
Za kraj nekoliko bisera mog Velikog Sina:
- meni je sigurno izrastao(!) veliki centar u mozgu za zaboravljanje stvari u školi.
- Henrik VIII je bio glup i totalna neznalica. Ubijao je svoje žene jer mu nisu rodile sina, a glupson nije znao da to ON mora dati svoju Y stanicu ženi ( to ti je bilo na TVu, mama)
- mama, ti pušiš (cigarete, op.a.) pa mi ne možeš roditi brata. Reći ću baki da mi ona rodi.... Nakon neuspješnog nagovaranje bake: mama, reci joj da se ne brine. Ona nek ga samo rodi, a ti i tata ćete ga othraniti (8 godina)
-mama, onaj dečko što ide samnom u razred je jakooooo glup. Rekao je jednoj maloj da p**i k***c. Ja: pa stvarno je jakoooo prost. On: ma neee, nije on prost nego glup. Trebao joj je reći da puši cigarete (7 godina)

Pozdravlja vas mama kvočka, roditeljica 2. pilića

Post je objavljen 09.03.2005. u 13:29 sati.