Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/petrica

Marketing

prošlo je...zadovoljna :)

završila su natjecanja, i ja sam zadovoljna. matematika, kao što sam i očekivala nije bila nešto, u donjoj sam polovici, i to dosta donjoj (al ajde, nisam baš zadnja). ali na fizici sam 5.!! i idem dalje, za mjesec dana je županijsko... hehe:)) ja sam super zadovoljna.
i ova dva dana se nisam bavila školom, to ću morat sad nadoknaditi..uf! bolje da ne razmišljam o tome... jučer sam pola dana bila u otoku, naajboljem bircu kod škole i sa frendicama se ludirala do mile volje. već nas tamo znaju pa smo mogle što smo htjele, više-manje;) danas sam isto tamo bila na kavi, a i skoknula u školu, onako tek tako da malo vidim svoje iz razreda (i još neke ljude koje bih voljela vidjeti...hmmm...) ja ne znam jesam li to uopće rekla, ali idem u 2.razred, pete gimnazije u zagrebu (klaićeva, mimara). navodno, najbolja gimnazija...definitivno jedna od najnapornijih..bljuF!
ah, što da vas više gnjavim, javit ću se ako dođe inspiracija, =)
pusa (žao mi je ako je previše smajlića, nekako mi je došlo da ih stavljam:):) )

p.s. hvala buntovniče(hehe), i ja vama svima želim sretan dan žena(a s obzirom da je više-manje prošao, nadam se da su vam ga muškarci oko vas učinili ugodnim!)

Post je objavljen 08.03.2005. u 22:59 sati.