Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sickofitall

Marketing

Be strong, get stronger!

Jako je hladno i klepila me je prehlada tako da slabo idem vani, osim nužnog posla. Jučer čak nisam bio na bazenu, no već danas nisam mogao odoljeti. Tako da nisam bio u Rockyee sinoć, a po svemu sudeći neću izaći niti večeras, već ću radije pogledati uzvratni susret Chelsea vs. Barcelona iz Londona. Dakle, nema vijesti iz Rockyee. A, i sinoć je bila interesantna Latinica tako da ne žalim odveć što sam ostao kod kuće. Onaj lik Božić je stvarno devalvirao novinarsku struku početkom devedesetih s onim svojim tzv. novinama – ST. Nečuveno!
U gradu se doista ništa bitno ne događa. Krasin i Zdenka su konačno otvorili riblji restoran, a barba Ante (svaka sličnost sa našim barba Antom je neoprostiva) je počeo sa navodnim građenjem dvorane i uređenjem groblja - svojim esencijalnim projektima u ovom predizbornom vremenu. Da, danas je i Dan žena, tako da svima vama našim dragim damama želimo još veću slobodu i emancipaciju! Be strong, get stronger!
Pošto je još uvijek katastrofalno hladno, ne može se komotno sjediti vani pa tako niti izlizivati kamen na rivi beskrajnim đirevima, tako da se još uvijek nema osjećaja da je proljeće pred vratima. Kada pogledam samo malo unazad, prije dvije tri godine sam se za par dana već okupao u moru. Neće biti tako ove godine! Niti slučajno! Brrrr…


Post je objavljen 08.03.2005. u 19:12 sati.