Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/koks

Marketing

JEDNA OD DESET DJEVOJAKA ZAVISNICA OD INTERNETA ZAVRSE U KREVETU SA MUSKARCIMA SA KOJIMA SU PRVI KONTAKT OSTVARILE NA "CETU"

Znate li da se jedna od deset devojaka i zena koje flertuju preko Neta sretne sa "tim interesantnim tipom" koji je ocarava svojim upadicama i razmisljanjima, i naravno, dozivi sa njim nesto intimno?

Zanimljivi su rezultati nedavno obavljenog istrazivanja ciji autori tvrde da jedna od deset devojaka ili zena zavisnica od interneta - zavrse u krevetu sa muskarcima sa kojima su prvi kontakt ostvarile u "cetu" ili raznim forumima i diskusijama? Nadamo se da vi, drage citateljke, necete sve stati u onih statistickih 90 odsto...

Anketa je obuhvatila dve hiljade britanskih sekretarica, sluzbenica i studentkinja, kojima je prosledjen manji set pitanja o "romanticnim prijateljstvima" uspostavljenim upravo zahvaljujuci Netu. Prvo sto je impresioniralo istrazivace bilo je priznanje ispitanica da, tokom svakog radnog dana, prosecno 102 minuta (toliko maltene traje fudbalska utakmica, sve sa pauzom u poluvremenu!) provodi krstareci pucinom planetarne mreze. I to iskljucivo "caskajuci" odnosno "cetujuci"! Dobar deo anketiranih priznaje da koriste kompjuter na radnom mestu, a ima i onih koje, kad se vrate kuci, zapoceta poznanstva obogacuju iz domaceg ambijenta.

Rezultati istrazivanja, koje je sprovedeno na delu teritorije Velike Britanije, objavljeni su na sajtu http://newwomanonline.co.uk/. Glasnogovornica sajta, Karmel Hejs, kaze da sve vise devojaka i zena koristi kompjutere kako bi srele svog "princa na belom konju" ili, jednostavno, "uzbudljivog stranca".

"Ne cudi me sto to uglavnom rade sa svojih radnih mesta. Ko zna sta one petljaju? Cini se kao da, naprosto, sede za kompjuterima i rade svoj posao. A one, eto, salju i-mejlove i to im dodje mnogo lakse i diskretnije nego da obavljaju telefonske razgovore", primecuje Hejsova.



Post je objavljen 08.03.2005. u 15:16 sati.