Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gogame

Marketing

Turnir Go sekcije dječjeg odjela Gradske knjižnice Zagreb - 04. 03. 2005.

Ovo druženje uz go je bilo u Zagrebu u dječjem odjelu Gradske knjižnice na Starčevićevom trgu 6, u petak 04. 03. 2005. s početkom u 17:00. Igralo se atari-go prema kategoriji na ploči 9x9, po dvije partije međusobno. Sistem odabira parova i određivanja rezultata je bio Berger.

Konačni redoslijed je bio:
1. Zlatko Lončar 6. interna kategorija, 10 bodova, sos 46(296)
2. Nikolina Hržić 4. interna kategorija, 9 bodova, sos 47(295)
3. Leon Telak 4. interna kategorija, 9 bodova, sos 47(295)
4. Željko Lončar 6. interna kategorija, 7 bodova, sos 55(281)
5. Claudia Kovačević 4.interna kategorija, 4 boda, sos 52(290)
6. Ana Rendulić 3. interna kategorija, 3 boda, sos 53(289)
Van konkurencije:
7. Robert Jovičić 22. kyu, 14 bodova, sos 42(300)
O drugom i trećem mjestu je odlučio izravan susret između Nikoline i Leona, jer su im svi ostali kriteriji bili jednaki.
Nove kategorije:
5. interna kategorija: Nikolina Hržić, Leon Telak
Petkom je škvadra stalna. Tu su braća Lončar, od kojih Filip ovaj put nije igrao, tu je Claudia, te još ponetko baš iz ove knjižnice. Teta Nikolina se počela goirati negdje sredinom siječnja, te je pred koji tjedan navukla svoju frendicu Anu, pa njih dvije sada stalno dolaze. Pogledajte kategorije, prosudite sami. Navratio je ovaj put i Leon Telak, uz cure i Robija i on je iz knjižnice Marin Držić u Držićevoj. Oh da, bio je i Robi.
Tako se nas, neveliko mnogo, sedmero krenulo zabavljati. Claudia doduše više od ostalih, njoj je pak sve bilo smiješno. Ljepo je kad se tako nađe hrpa ljudi, pa su slični po snazi, pa svaka partija zanimljiva, a svima je do igre. Dok je dobro društvo, rezultat i nije toliko važan. Osim, naravno, kada se braća susretnu: Lončari ni u kojoj kombinaciji nisu sposobni normalno odigrati dvije partije. Uvijek je to vrlo emotivno, uvijek nastane svađa ili netko ode u suzama. Što je dobro, što čini naša druženja posebnima.
Naravno, Lončar je bio na vrhu, iako ovaj put Zlatko. Možda je odlučilo prvo kolo kada je dobio Nikolinu sa 2:0. Možda je odlučila svađa sa bratom, pa je Zvonko proglasio rezultat 1:1. Nikolina i Leon su zaostali samo jedan bod za njim, nakon što su Željku ukrali po jedan. Ana i Claudia su stalno bile blizu, stalno je malo nedostajalo. Tako je to kada je jaka konkurencija, kada nema slabih. Jer nema slabih, nikada, među nama što igramo. Svi smo mi jaki.
I biti ćemo, već na slijedeći petak.
Zvonko


Post je objavljen 08.03.2005. u 08:30 sati.