Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/krscanstvo

Marketing

PREDAJ BRIGE NJEMU

Matej 6:34
Dakle: ne brinite se tjeskobno za sutrašnji dan, jer će se sutrašnji dan brinuti za se! Svakom je danu dosta njegove muke.


Naša zabrinutost nas nekada toliko zaokuplja da zaboravimo na ljude oko nas. Zabrinutost nas toliko zarobi da zaboravimo vrijeme koje nam je darovano podijeliti s drugima. Nekada znamo biti toliko zabrinuti da jednostavno ne možemo spavati, a to je upravo ono što znači biti TJESKOBNO zabrinut i to je ono za što nam Gospodin govori da je uzaludno. Tjeskobna zabrinutost ništa ne pomaže, ona ne rješava naše brige i probleme.
Tjeskobna zabrinutost je ropstvo srca i uma koje nas odvlači od Gospodina i pouzdanja u Njega. Kada svoje brige predamo Njemu, ne moramo više tjeskobno brinuti što će se dogoditi. Zašto? Zato što smo svoje brige predali Svemogućemu Bogu koji, vjerujte mi iz osobna iskustva, zna najbolje kako se «obračunati» s problemima.
Stavimo svoje pouzdanje u Gospodina. Predajmo svoje brige Njemu i pustimo da ih On rješava za nas. Možda mi i nemamo snage nositi se s našim problemima, ali On je tu, On ti pruža svoju ruku pomoći. Pruži i ti svoju ruku…


Post je objavljen 08.03.2005. u 11:55 sati.