Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vlajki

Marketing

4:6, 6:3, 7:6...

upravo sam si skuhao kavu. ne zato što je volim il što mi se pije sad u po 2 ujutro, već zato da me održi budnim. inače neću izdržat ovaj tenis. a i juče sam buljio do 3 ujutro i nisam se baš naspavao. i teško mi je izdržati sad. čim počnem kljucat malo se protegnem, odem do kompa, pojedem nešt i tak. to je recept za ostat budan. valjda će ga ova kava nadomjetit. spremit ću ju ekstra gorku.

gledo sam danas onaj bbc-jev dokumentarac o neandertalcima i kromanjoncima. i došao do revolucionarnog otkrića. otkrića koje će sve promjeniti, koje će donijeti prekretnicu u moj život. ukratko situacija je ovakva. kromanjonci se pojavljuju kao dominantna rasa i potiskuju neandertalce. al jedna treba (prava koka, sam što ima nos ko dva lavora) odluči ne pobjeć već ostaje i promatra kromanjonce. ovi ju nakon nekog vremena prokuže svu izgladnjelu i umornu i ponude joj malo mesa. i nedugo potom eto redaljke. likovi ju praše sa svih strana a ona žvače neki truli komad mesa. ak niste ulovili pouku onda ste retardirani. ja samo znam da odsad kad god budem išo van nosim sa sobom pohane pileće batrljke. nikad ne znaš kad će ti prić neka gladna treba. ak je fukcioniralo tada ko kaže da neće i sad. nisu se ljudi baš puno opametili u ovih stotinjak tisuća godina.

ova kava kaj sam si skuho je totalna vodurina. bljutavo do bola....ne samo da će me održat budnim neg ću se još i zbljuvat od nje. toooooooooooooooooooo!!!!!! eto ga ljubo je poveo 2:1 u setovima. koji atomski tenis. ako bude sreće neću morat još čekat i ančića da igra ak ovaj drmne glupog rodika. ide mi na živce kaj stalno drka po svojoj kapi. a lik servira 250 km/h. to još za nikog nisam čuo da tak servira. opsano se približio mom rekordu servisa tu kod šeše kaj sam postigo prošle godine. al zato su me juče ona dva gej brata naživcirala. koji debili oblače se isto. dodju isto obučeni koda idu u drugi razred osnovne. zato su i dobili po tamburi. još samo da ljubo ovog sad sredi i da mogu mirno ić spat





Post je objavljen 07.03.2005. u 01:45 sati.