Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gusarskabanda

Marketing

O klopi i kojestarijama

Image Hosted by ImageShack.us

Danas sam ponukana nekim cendranjem od proteklih dana, napravila obilato tijesto za picu i to da ne bude zabune, od kile brasna. Znam da je to za djinovsku djambo picu ili cak za dvije takve ali pola tijesta sam spremila u duboko za neku drugu picastu dogodovstinu ili naprosto za ustipke. Kupila sam ne tako davno okrugle protvane bas za peci picu, imaju na dnu sitne kose rupice, tako da se tjesto i odozdola dobro ispece, a da ne lezi u vlastitom soku. Tri komada, svaka drugacija. Mmmmmm Pojela sam teskom mukom polovicu svoje. Stvarno velika porcija. Sad se natacem sa pivom Bergadler Premium Pils. Vrlo njezno pivce, bogate arome od kojeg nikad nemam zgaravicu za razliku onog otrovnjackog ozujaka. Koji je dobar jer u nuzdi vrag muhe zdere, pa kad dodjem u Zg. drugo mi ne preostaje.
Danas je oped snijezilo. Dugo nije. Vec sam mislila da ce okopniti kako je krenulo nekidan ali se predomislilo i bolje. Mrzim zaista neizmjerno, kad se sve otopi i krene pupati drvece, a onda ponovo zahladjenje i sve smrzne. Toga mi je uvijek zao. Bolje nek divlja sad dok mu je jos kalendarski dozvoljeno. Danas je bilo i sunca, bas je bilo krasno prijepodne i ptice su pjevale kao u proljece. Nadam se da se one kuze u to. Mozda nas ipak krene karta. Ako ne karta, a ono makar pare ili euri (kako glupa rijec, zar ne bi bolje zvucali "evri", pa to je Evropa, a ne Europa). Idem dalje degustirati...




Post je objavljen 07.03.2005. u 21:43 sati.