Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kantrida

Marketing

Inter - Rijeka 2:2

U nadi za popravkom prošlotjednoga rezultata, koji je ostao zapamćen po neuspješnoj borbi sa bunkerom, u Zaprešić se uputilo brojno "izaslanstvo" najvjernijih navijača. Osim basa organiziranog od strane KNA, Zaprešić je pohodilo i cirka dvadesetak auta i kombija. Put basom je prošao sasvim uspješno iz svih perspektiva (brzina, uvjeti, alkohol :). Na stadionu smo dočekani sa kvazi-iskrenom gestom organizatora koji su nam zaželili pobjedu (?) i upozorili da će privoditi ljude radi grudanja suca. Uvjeti na stadionu su bili dosta loši, pa smo tokom utakmice vidili par spektakularnih padova + ozljedu suca. Njegovo šepanje van travnjaka je pozdravljeno sa dobrom starom "NAPOLJJEEEE, NAPOLJEEE".

Glede rezultata, mogu baciti jedan conspiracy theory: 10 minuta prije početka tekme frendu je javljeno da je utakmica prodana: X čisti. SMS smo odmah zaboravili, ali na kraju tekme ipak je dosta stvari ostalo sumnjivo - greške golmana, nikakav trud Rijeke nakon 2:2. Danas sam čuo iz opet kvazi-provjerenih, ali recimo jako pouzdanih izvora da je jedan od mlađih prvotimaca Rijeke javio pol sata prije tekme da je u "hotelu" pao dogovor. Uplate u kladionicama će možda i provjeriti ovu teoriju jer se lova dizala na koeficijentu 3 za finalni X.

Sve u svemu, Rijeka prvo poluvrijeme dosta dobra, kasnije uz par kikseve sve nespretnijeg Radmana, pada kvaliteta igre... Nakon par kola bez okusa pobjede, nadam se da će Kup tekma u utorak baciti Rijeku u pozitivni konto.

Post je objavljen 06.03.2005. u 17:25 sati.