Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/koks

Marketing


NEW YORK - Američki istraživač Jeremy Mao predstavio je na godišnjem skupu Američke udruge za unapređenje znanosti novu tehniku koja bi mogla biti primijenjena u postupku povećanja grudi i to potpuno prirodnim putem.

Mao je u istraživanjima s matičnim stanicama otkrio da se one stanice uzete iz leđne moždine mogu transformirati u masna tkiva, kosti ili hrskavice.

Tako bi se stanice izuzete iz leđne moždine "presadile" u grudi gdje bi se stimulirao njihov rast i transformacija u masno tkivo, što rezultira povećanjem obima grudi.

Rast tkiva u grudima se "oblikuje" tako što se presađene stanice usade u hidrogelnu skelu kojom se postiže željeni oblik rasta tkiva, a time i estetski izgled grudi.

Testovi koji su provedeni, doduše zasada samo na miševima, pokazali su da je metoda uspješna, te da su tkiva koja nastaju "uzgojem" iz matičnih stanica kvalitetnija i trajnija od silikonskih umetaka koji se danas upotrebljavaju u estetskoj kirurgiji.

E CEMU TO SVE VODI???????
ILI OVO:::
Operacija vagine-novi hit!
Sve više Nizozemki odlučuje se na korektivnu operaciju vagine. Kao motive najčešće navode neugodu tijekom seksa i bavljenja sportom te estetske razloge, prenosi TPortal.

Iako nema službenih podataka o tome, ginekolozi i kozmetički kirurzi također tvrde da su takve operacije postale pravi trend.

'Godišnje se obavi tisuće zahvata', izjavio je direktor nacionalne asocijacije plastičnih kirurga dr. Hans de Bruijn. Najčešće se na vaginama smanjuju male usmine (labia minora), a većina operacija radi se u privatnim klinikama.

'Neke žene osjećaju neugodu kada, na primjer, sjede na biciklu. Ili ih je sram tijekom seksa', rekao je De Bruijn.
ZENE ZENE:-(???????




Post je objavljen 06.03.2005. u 16:02 sati.