Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vlajki

Marketing

dinamo, moj dinamooooo


u očekivanju tenisa koji će eto sad u ponoć došo ja malo na blog. nisam išo večeras van a bome ni juče. ne znam zašto al nemam baš neke pretjerane volje. uhljebio sam se doma i odem samo do klade. a i ta nesretna klada, slažem kombinacije po dve ćuke a dinamo me uspije sjebat već za 20 min igre. al nije mi tolko za kladu kolko me sad dora naživcirala. boris je dobar (i treba se prerušit u njega) i nije mi žao kaj je on pobijedio al trebo je pobjedit nižetić. pjesma lagana i zanimljiva (proljeće je a u meni nemir... od sreće bi zagrlio svemir... proljeće je i miriše trava, srce kaže ti si ona prava...) a lik ni ne udje u finale. daleko od toga da pratim takve stvari i da ću gledat eurosong i navijat, ustvari me boli kurac za sve to al tužno je da uvijek pobjede nekakvi mikulići koji ne znaju ni jest u restoranu kak se spada a kamoli pjevat. lik se tu na zelji pred nekih 2-3 tjedna davio ćevapima i pomfritu koda je iz gladi uteko. ni sami bosanci ne vjeruju kak je on uspio pobijedit kod nas prošle godine. vodili smo opaku polemiku o tome u sarajevu. bilo je čak i krvi. al ne zato jer smo se potukli neg zato što se neko porezo na pivski čep.

trebo sam danas ić na zabranjeno pušenje u zagreb u otv, tamo sam skoro pa domaći. ne zato što je moj faks tamo neg zato što sam tamo otkarto najviše partija bele. al ipak nisam išo. trebo sam ić i gledat šmita kak sudi i smijat mu se. al nisam. (opet ona priča o uhljebljenju doma)
brijem ić malo idući tjedan u sc tražit neki poso. neda mi se sad opet učit, radje ću radit na nekom istovaru, malo ojačat svoj iovak impresivni torzo. a i moram zaradit pare paji za novi stolac jer sam juče kod njega satro jednog. raspo se ko puzle. moja debela guzica nastavlja svoj opaki put destrukcije.

eto peder šmit sad javlja da mi je na zelji sa sestrom. ništa nije naučio. morat ću ga opet prebit ko psa. čuvaj se grka i kad darove nose... tak ću i ja doć mu kad najmanje bude očekivao s nekim poklonom, spikom i dok ne bude očekivao...paf, u bulju. pa da vidimo ko će bit s čijom sestrom. ja sam njegovu ostavio na miru premda je mala bila jako zatreskana u mene. al za mir u kući... nisam htio radit ivanićgradsku verziju romea i julije. cura ionak imam na bacanje. al sad sam dobio opaku prijetnju u susedu jednom, don juanu iliti sraletu. odem samo na jedan vikend i počne on šarat po mojim trebama. joj, joj

sad sam tolko živčan da si idem otvorit žuju. da, žuja je rješenje. ona će me smirit






Post je objavljen 05.03.2005. u 23:50 sati.