Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kosiljic

Marketing

Licensed To Ill

Pozdrav ljudi...Evo što da vam kažem osim da sam prekjučer dobro pretpostavio da sam bolestan. Uhvatila me gripa, a evo sada koristim priliku kada imam manju temperaturu da nešto i napišem ovdje.

Pošto me ipak još boli glava, a i imam neku temperaturicu oko 38 ( no dobro, zna biti i do 39.5 ) nemam baš neke inspiracije za post, pa eto odlučio sam samo da se javim. Drago mi je da vam se svidio ovaj zadnji post. Ugodno ste me iznenadili, pošto sam to napisao samo da nešto napišem, a jednostavno sam se tako nečega prvo sjetio.

A što ja ovako radim po cijele dane? Pa eto, odgledao sam nekoliko filmova u ova 2 dana koliko ležim, i to sve DivXe koje sam odgledao već X puta, i čekam da mi lega vratio ostatak, no čini se da to ne budem dočekao. Slušam emo, večinom From Autumn To Ashes i Story Of A Year. Ovi prvonavedeni su mi puno bolji, odnosno možda najbolji Emo bend koji sam slušao. E da, i danas nešto malo fledao Sanju, kada ono tamo Emilija Kokić. Bemti, ta žena ima preko 35 godina a još uvijek predobro izgleda...Da pronađem neku za koju znam da bi mi sa 35 izgledala u njenoj kvaliteti odmah bi to ženio :))

Sada je koncert u Bilju, zavidim svima koji su tamo i nadam se da se dobro zabavljaju. I volio bih stvarno da sam tamo s njima, no eto. Gripa me uhvatila. No čak moram reći, bolje i sada nego iduči vikend kada već budem imao bubnjeve. Još malo pa stižu. Jbg, skup je prijevoz iz Švicarske, pa naručuju tek kada bude dovoljno artikala, no mislim da je narudžba poslana i do idučeg vikenda bi trebali stići.

Na faksu sam isto propustio 2 predavanja, što mi baš bed, jer dobro je doći kada imaš neki novi predmet, da se upoznaš sa profesorom i predmetom. A i sada mislim da bi stvarno bilo u redu da se bolje posvetim faksu, kada napokon imam svoj bubanj i ne trebam o tome sanjati i zanemarivati faks, tražeći neke dodatne nakoknade za ovo. Sada u prvi plan uliječu 3 stvari : Faks, svirka i ostatak :)))


Post je objavljen 04.03.2005. u 22:58 sati.